Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 insignia 1.4 t lpg bu fiyata ne dersiniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013 insignia 1.4 t lpg bu fiyata ne dersiniz

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ismim engin. şanlıurfada oturuyorum. soruma geiecek olursak. bi arkadaşım "insignia 1,4 t edition elegans" arabasını satıyor. 2013 makyajlı model. landirenzo lpg takılmış bir ay önce yetkili serviste. 41000 km de. sadece bağaj kapağında bi karışlık bi boya varmış. tramerde 1000 tl hasar kaydı çıkıyor. bunun dışında bi kusuru yok. fiyatı da 61.000 tl. çok araştırma fırsatım olmadı.
    ne dersiniz bu fiyata bu araba alınır mı. şimdiden teşekkürler

Ynt: 2013 insignia 1.4 t lpg bu fiyata ne dersiniz

Öncelikle welcome

Makyajlı iyidir. LPG'li 1.4T Insignia'ya başlamak için uygun bir seçenek. Benim merak ettiğim arkadaşınız kısa zamanda baya yol yapmış, sonradan mı LPG takmak aklına gelmiş? Şaka bir yana motor ve donanım ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa alınabilir bir araba ama piyasasını biliyorum fiyata yorum yapmıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hoşbulduk evet arkadaşın jetonu biraz geç düşmüş. aracın motor ve donanımı gayet yeterli benim için. fakat ben de piyasasını bilmediğim için fiyat uygun mu diye sorayım dedim

Yorum

arkadaşlar. bu araba için bu akşama kadar karar vermem lazım. piyasayı bilen varsa yardımcı olabilirmi.

Yorum

insignia alcaksanız 1.. AFL 2.. FLEXI Şase mutlaka olmalı.. alacağınız 1.4 T da ikiside ykk.. her ne kadar 1.4 t larda tüp sorun cikarmasada insigniada ben tüp olayına da karşıyım.. Tabi bu benim sahsi görüşlerim.. yoksa söylediğiniz arac fiyat olarak normal gibi.. karar size kalmis sah.com da 3 asagı 5 yukarı bi fikriniz oluşmuştur zaten..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

61 bin tl iyi para sanki daha dolusu bulunur gibime geliyor ama karar sizin
            İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

arabayı gerçkden beğendiyseniz ve almak istiyorsanız çok sıkı bi pazarlık ve fiyatı indirebildiğiniz yere kadar indirin
              umarım istediğiniz araca kavuşurşunuz

Yorum

en son 60.000 e düşürdü fiyatını. bana uygun geldi fiyatı. sizce de uygun mu arkadaşlar. ne dersiniz alayım mı

Yorum

mantığınıza uyuyorsa bütçenize de uygunsa almamanız için bir neden kalmamış demekdir

Yorum

2014 aralıkta elde kalan 2013 modelleri 68-69 bine vermişlerdi. Bu araba daha düşük fiyat görmedi. Düşük bir ihtimal olsa da diyelim ki arkadaşınız bu fırsattan yararlanıp aldı. LPG fiyatını düşersek aldığından 10 bin lira ucuza vermiş oluyor. Sıfır km fiyatlarının coştuğu, fabrikasyon LPG'linin 80 küsür bin liraya satıldı dönemde uygun bir fiyat gibi gözüküyor. Sizin fiyatın daha düşüğüne millet makyajsız temiz 1.6 cosmo arıyor. Böyle bir mantık kurdum ama ben pek ikinci el oto alım-satımından anlamam onu da söyleyeyim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                      2014 aralıkta elde kalan 2013 modelleri 68-69 bine vermişlerdi. Bu araba daha düşük fiyat görmedi. Düşük bir ihtimal olsa da diyelim ki arkadaşınız bu fırsattan yararlanıp aldı. LPG fiyatını düşersek aldığından 10 bin lira ucuza vermiş oluyor. Sıfır km fiyatlarının coştuğu, fabrikasyon LPG'linin 80 küsür bin liraya satıldı dönemde uygun bir fiyat gibi gözüküyor. Sizin fiyatın daha düşüğüne millet makyajsız temiz 1.6 cosmo arıyor. Böyle bir mantık kurdum ama ben pek ikinci el oto alım-satımından anlamam onu da söyleyeyim
                      teşekkür ederim abicim. yardımcı oldunuz. yazmakiçin zaman ayırdınız.

Yorum

İşleniyor...
                      X