Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Megane II için 205/50/17 Lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Megane II için 205/50/17 Lastik

Herkese selam arkadaşlar,

Geçtiğimiz cumartesi evin diğer aracı olan Megane II'yi muayeneye götürdüm ve tahmin ettiğim gibi araç lastiklerden kaldı. Varolan Dunlop SP Sport Maxx TT yerine gene yol tutuşu güzel bir yazlık lastik arıyorum. Aracı kardeşim çoğunlukla İzmir-İstanbul arası kullanıyor o yüzden şehirler arası yollarda güven vermeli. Şehir içinde de yazılımlı turbo dizel motorun torkuna su koyvermemeli. Bu kadar özellik istiyorum da ancak 1000 bütçem var. Bu bütçeyle de sanırım Petlas-Starmaxx, Falken alabiliyorum (Çinli markaları saymıyorum). Siz değerli dostlara sorum, acaba önerebileceğiniz marka-model var mıdır? 5 Ekim'e kadar lastikleri takıp yeniden muayeneye gitmem gerekiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Ynt: Megane II için 205/50/17 Lastik

Michelin Alpin A4 serisi kışlık lastik isterseniz elimde 4 adet 5000 km yapmış var. Sattığım 2012 megane St'den kaldı elimde..
    2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG

Yorum

Falken alın gayet iyidir
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Petlas Velox Sport Pt741 alındı. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Orjinal yazı sahibi: Ednips
        Michelin Alpin A4 serisi kışlık lastik isterseniz elimde 4 adet 5000 km yapmış var. Sattığım 2012 megane St'den kaldı elimde..
        Teşekkürler, araç İzmir'de kullanıldığından kışlık düşünmüyoruz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X