Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ALINIK 1.4T EDİTİON ELEGANCE +AFL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ALINIK 1.4T EDİTİON ELEGANCE +AFL

Malum siteden araştırırken aklıma bu forum geldi, burda hem daha hızlı hem de daha temiz araç bulacağımı düşündüm.
    Aradığım kriterler öncelikle Aracın 2011-2012 model olmaları
    Servis geçmişinin olması , Max 45-50.000 km
    Yine boyasız olması tercih sebebi
    Bütçem 50-53.000 ₺
    Acil diyebilirim tatile gidebileceğim sağlam diri bir araç olsun tmr

Ynt: ALINIK 1.4T EDİTİON ELEGANCE +AFL

Bu fiyata sanirim zor...

Yorum

Geçen hafta 51000 km de istenilen özelliklerdeki aracı ardaşımız 60 a sattı.. Kısa zamanda temiz bir araç bulmanız ümidi ile..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

62.000 de bana onerdiler, AFL'nin hatrina satmadim

Yorum

2011 de 1.4 yok diye biliyorum,aflli stil paketli o kmde boyasiz 50-53 bin arasi imkansiz denecek kadar
          Zor piyasasi min 58-63 arasi
          Allah gonlunuze gore versin.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Cevaplarınız için teşekkür ederim .ben insignia Donanım bilgisine vakıf Değilim. Eğer stil paketi çok elzem değilse stil paket olmasa da olur. Paket dahilinde ne var bilmiyorum. Bu aracı çok methediyorlar ,kullanmak istiyorum.
            Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
            Bu fiyata sanirim zor...
            Orjinal yazı sahibi: insgna44
            Geçen hafta 51000 km de istenilen özelliklerdeki aracı ardaşımız 60 a sattı.. Kısa zamanda temiz bir araç bulmanız ümidi ile..
            Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
            62.000 de bana onerdiler, AFL'nin hatrina satmadim
            Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            2011 de 1.4 yok diye biliyorum,aflli stil paketli o kmde boyasiz 50-53 bin arasi imkansiz denecek kadar
            Zor piyasasi min 58-63 arasi
            Allah gonlunuze gore versin.

Yorum

Yeni still paket afl akilli far sistemi.. insignia da olmazsa olmazımdır.. 18 jant ve bluetooth var.. Almışken mutlaka AFL olsun.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10859098/detay

Alinir mi ne dersiniz benim is biraz acil yoksa burda da satan illa olur diye düşünüyorum

Yorum

Sanruf var sanırım.. yazıldıgı gibi temiz ise birazda pazarlık la 59-60 civarı alınabilir.

Yorum

Hala arac arıyorsanız 2012 model 2013mart öıkışlı bakımları yapılmış muaynesi yeni yaz başında boya koruma pasta cilası yapılmı 2.5 parça local boyalı 52bin km deki aracımı ve bol extralarıyla zararına 53.5 a vericem bilginiz olsun satılık bölümünde aracın ilanı vardır.

Yorum

İşleniyor...
                    X