Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Aranıyor - Fikirleriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Aranıyor - Fikirleriniz

Merhabalar...

Geçtiğimiz Ramazan ayında aracımı Taner kardeşime satmıştım. İş karılığı ev alacağım ümidim vardı. O anlarda da iş olacak gibiydi. Peşin veya Kredili olarak alamıyordum. Mesleğim gereği Müteahhit müşterilerimden işimin karşılığı ev alma durumu malesef beklenmedik nedenlerden dolayı olamadı.

Tam da bu arada da geçtiğimiz hafta BABA olacağım haberini alınca tüm dünyamız ve düşüncelerimiz bir anda değişiverdi. oleyy oleyy oleyy oleyy ( Sağlık nedenlerimizden dolayı bu aralar böyle bir beklentimizde yoktu )
    İyki de ev almamışız. Ev olsaydı, araç alacak nakitimiz uzun zaman olamayacaktı. Ve önümüzdeki süreçte araçsız çok zorlanacaktık. Açıkçası hamilelik dönemi, ve doğum sonrası araç gerekliliği çok fazla olacaktı. Mevcut kiramızda çok uygun olduğundan kira ya devam edip elimizdeki birikim ile yine araç alımına yöneldik. Herşey 3 - 4 hafta içinde gelişti. Tabi ekonomiklik düşünüldüğünde dizel araçlar çok daha ağır basıyor. Uygun fiyatlı araçlar baksam, kalan birikimi tırtıklayacağım belli. Bu durumda Araç bakımı 50 - 53 bin TL civarı düşük km' li araç bakıyoruz. Sizlerinde bu konudaki fikir, tecrübe ve birikimlerden faydalanabileceğimi düşünüyorum.

Elbette, konfor ve prestij olarak insignia hala yüreğimizin bir parçası lakin, dizeli' ne şu an gücüm yetmiyor, yetse de vergisi düşündürüyor. LPGli insignia ise düşüncelerim arasında malum nedenlerden dolayı yok.

Hal böyleyken, gözüme kestirdiklerim arasında ( 20 ila 40 bn km arasındalar )

Para eklemeden ; Lancia delta 2013 dizel otm, Mazda 3 2012 sedan dizel, Alfa Romeo giulietta 2012 dizel,
    5-7 bin TL ekleyerek citröen c5 2012 dizel otm, 508 dizel otm, DS4 dizel otm, Reno lattitude full,

Listem şimdilik bu. Bİr an önce karar vermeliyim. Şu ara araç piasası aşırı uçmuş durumda, ve aynı nitelikli araçlar arası kimi zaman 10 - 15 bin farklar bile oluşuyor. Kim ne tutturabilirse artık. Listemdeki araçların tamamı insignianın verdiği haz, ve mutluluktan uzak fakat durum vaziyette malum.

Fikirlerinize açığım. Teşekkür ederim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: Araç Aranıyor - Fikirleriniz

Tebrik ederim,gözünüz aydın.
    Madem dizel alacaksınız listenizdeki D sınıfı araçlardan birini seçin derim.508 ve C5 zaten aynı motor aynı şanzuman.Ancak 508 in yüzü daha güncel.Ben 508 diyorum.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Gözünüz aydın Ben olsam;
      * Verilmiş kararı (çocukta haberini almış olsam bile) bozmam,niyetimin dışına çıkmam,ev alırım.
      * Bildiğiniz üzere,otomobil durduğu yerde masraf açar.Kaldı ki düşündüğünüz araç fiyatı 50.000 TL !!! .Yıllık kaskosu 1.500 TL ,sigortası 700 TL,yıllık bakımı 1000 TL,yıllık mazot 5000 TL,amortismanı,görünmeyen giderleri vb üstüne eklendiğinde sizin için mantıksız.

Sonuç:Kararınızı uygulayın,ev almaya çalışın,araç lazım olduğunda taksi kullanın.Sizin için çok daha masrafsız olacaktır.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Ali bey, öncelikle tebrik ederim. Hakkında hayırlısı olur umarım, senden herkes araba alir da sen alabilirmisin iste orası sıkıntılı. )))

Yorum

Tebrikler çocuk dünyadaki en güzel şey. zaten çocuk yoksa insan niye evlenir ki derim hep eşim çok kızar
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Teşekkürler aradaşlar
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Tebrikler obaa obaa obaa

Otomatik sizin için olmazsa olmaz mı bilmiyorum ama benim bu listeden tercihim Lancia Delta olurdu. Arka koltukların ileri geri hareket etmesi sizin işinize yarar diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Listenin hic biri bana uymadi valla bebek hayirli olsun simdiden
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                  Tebrikler obaa obaa obaa

Otomatik sizin için olmazsa olmaz mı bilmiyorum ama benim bu listeden tercihim Lancia Delta olurdu. Arka koltukların ileri geri hareket etmesi sizin işinize yarar diye düşünüyorum.
                  TArzı var. Piyasa dan çekilmeseydi bu kadar düşünmez alırdım. Hala sürcemede

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Listenin hic biri bana uymadi valla bebek hayirli olsun simdiden
                  Sağol Gökhan.

Yorum

Hayırlısı olsun Ali çok sevindik bebek olayına clapclap clapclap clapclap

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bizde sevindik toprağım

Yorum

hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah rabbim gönlünüze göre versin

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Teşekkür ederim.

Yorum

Abi öncelikle Allah bebeginizi anali babali büyütsün.Listede yok ama lancia deltadan yola cikarak eski kasa seat leon dizel düsünür müsün bilmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir bu araclara bi düsün derim

Yorum

Ali,

Hayırlısı uğurlu olsun Anne ve çocuk sağlıklı sıhhatli olsun

obaa obaa obaa obaa obaa

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X