doğrudur aradaki farka değebilir ancak gerek görmüyorum full olmasına. zaten benim için navigasyondur deri koltuktur problem değil kaldıki aracın orj. teybini falan söküp jvc doubledin ekran takma niyetindeyim konsolu falan bayağı bir kesme biçme işlerimiz olucak
o yüzden ekstralar bana gerekli değil 1.6 180hp istediğim renk bir araç yeterli olursa sunroof olur onun dışındakiler lazım değil bana.
bu afl denen olay araba viraja girdğinde farlarında aynı şekilde dönmesi olayı sanırım ancak sırf bu tarz özellkler benim için çok uç nokta özellik yani aracımda olsada pek farkedemem sanırım . cosmo ile editionu birbirinden ayıran ne gibi en önemli özellikler var ekstralar hariç cosmonun boşu ve edition elegance modelin boşu arasında. Şimdi sıfır fiyatlarına baktım arada 9000tl gibi ciddi bir fark var. editionda normal el freni olmasıda benim için çok ama çok iyi elektronik frene bi türlü gözüm alışamadı
AFL sistemi sadee virajlarda aydınlatmayı sağlamıyor. aracı qece düşük hızlarda qiderken bile kullandığınızda farların qöz qibi sağa sola bakmasını izlemek bile ayrı bi keyf. uzun qece yolculuklarında siz parmağınızı bile kıpırdatmadan araç uzun far ve kısa hüzmeli fara kendisi qeçiyor. karşıdan qelen aracı fark eden kamera aracın farlarını rahatsız olmaması için kısaya alıyor ve araç qeçtikten sonra tekrar uzuna.. sizi sollayabilen bi araç oluncada aynı işlem oluyor sizden uzaklaşana kadar.. ayrıca bu iki özelliğin dışında daha 7 farklı otomatik aydınlatma modu varki qerçekten mükemmel ve fazlasıyla hayran kalacağınız bi sistem. yani sandığınız kadar basit bi sistem değil.
ayrıca Cosmo donanım ile sadece AFL değil,
iç denetimli alarm
yarı deri koltuklar
hafızalı elektrilkli bel destekli sürücü koltuğu ve hafızalı yan dikiz aynaları
kolay inmeyi ve binmeyi sağlayan sürücü koltuğu
elektrikli yükseklik ve bel destekli yolcu koltuğu
kolay katlanır ayna(kumanda ile)
bluetooth
far yıkama
arka kapı perdeleri
arka kapı içi krom kaplamaları
piano black döşeme
balık sırtı anten
+ olarak DVD-800 opsiyon hakkı
19 ve 20'' jant opsiyon hakkı
erqonomik spor deri döşeme opsiyon hakkı alıyorsunuz..
editionlarda artık elegance paket standart dolayısıyla elektronik el freni standart. tatlı bir virajda el freni çekemeyeceksiniz benim gibi haha afl farda 9 farklı aydınlatma modu varmış ama arkadaşların anlatmak istediği aydınlatma felan değil farın etrafındaki karartmalar ve farın mercekli oluşu aracı daha farklı kılıyor
hayır elektronik.Elegance paket olmayan modellerde mekanik el freni vardı düz editionlarda. Gökhan55 in önceki aracı editon du.Elegnce paket Tr de standart.
Yorum