Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 2.0 tdci dizel otomatik alacağım ama!!! Kararsız kaldım??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 2.0 tdci dizel otomatik alacağım ama!!! Kararsız kaldım??

Merhaba arkadaşlar
    2009 model 2.0 motor 160 HP Dizel otomatik vites 146bin km. 55bin tl.
    Böyle bir araç var, hatasız. Ama daha önce hiç kullanmadım, ve kullanan da çevremde kimse yok.
    Acaba memnun kalır mıyım, Yakıtı nasıl? Tutulan motor mu? 2.0 motor focus vardı, çok zor satılıyor buralarda.
    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum.

Ynt: 2009 2.0 tdci dizel otomatik alacağım ama!!! Kararsız kaldım??

Agabey o paraya yerinizde olsam daha düşük km li 2011-2012 temiz bir 1.6 T bakardım.. Hem vergi avantajı hemde daha performans lı bir seçenek olur.. 2.0 cdti da iyidir..yakıt için kullanan arkadaşlar yorum yapacaktır fakat kullanıma göre değişir.. Sanırım ortalama 8-9 litre civarında yakıyor... Satılma durumuna gelince her malın bir alıcısı vardır.. Kimi arkadaşlar var ilan veriyor araç 1 haftada satılıyor.. Bazen aylarca bekliyorsunuz satılması nı satamıyorsunuz.. Bizim D sınıfı araçlar 2. el de biraz yavaş gidiyor.. Tabi bunda fiyat, model yılı ve km önemli tabi...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: 2009 2.0 tdci dizel otomatik alacağım ama!!! Kararsız kaldım??

Teşekkürler tavsiye için arkadaşım. Diğer arkadaşlardan da fikirlerini bekliyorum.

Yorum

İşleniyor...
      X