Merhaba arkadaşlar insigniateam adayıyım, 1.4t stil paketli insignia arıyorum 50bin tl civarında bütçem var ilanen duyurulur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4t insignia arıyorum.
Collapse
X
-
Ynt: 1.4t insignia arıyorum.
Sahibinden.com'da 55 civarında var baktığım araçlar da istanbul dışında telefonda pazarlık da yapılmaz varsa insigniateam üyesi pazarlığımız daha ciddi olur burdaNot:ölücü değilim
1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kutlu.12Sahibinden.com'da 55 civarında var baktığım araçlar da istanbul dışında telefonda pazarlık da yapılmaz varsa insigniateam üyesi pazarlığımız daha ciddi olur burdaNot:ölücü değilim
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=205765952
Yorum
-
İmkan olsa da seninkini alsamilk arabam olacak kredi de kullanacağım 55ten yukarı çıkamam araç temiz olsun çok dolu olmasa da olur o ileriki zamanlarda aracı değişirken olur artık inşallah
1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"
Yorum
-
[quote=kutlu.12 ]
İmkan olsa da seninkini alsamilk arabam olacak kredi de kullanacağım 55ten yukarı çıkamam araç temiz olsun çok dolu olmasa da olur o ileriki zamanlarda aracı değişirken olur artık inşallah
[/quote
Allah en iyilerini nasip etsin inşallah yınede sabah büyüklerimiz daha yardımcı olacaklardır hayirlisi olur inşallah
Yorum
-
18 inç geliyor olması lazım. 17 olanları kışlık lastiklerle beraber takmış olabilir belkiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum