Ynt: Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!
Orjinal yazı sahibi: arel2434
continatal 5 serisini inceledim. sağlam duruyor. ama bir sorum olacak. malum mıchel yumuşak hamur sunduğu ıcın konforlu bır surus oluyor. continentalın 5 serisinin hamuru nasıl acaba? birde 5p serisi vardı oda sağlam duruyor. mıchelınde ise araç seçiminden sonra primacy 3 tavsiyesi var. mıchelin i vectrada prmıcacy serisini kullanmıştım. ondanda memnun kalmıştım. fakat BMW, Mercedes audi genelde continantal takılı goruyorum. kafam karıştı valla
Yumuşak hamur olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa idi bahsettiğim gibi kötü yollara 60.000 km dayanır mıydı bilmiyorum. Örneğin 30-40 binlerde parçalanmaya başlayabilirdi. Premium Contact 5 serisi var birde onu bende bilmiyorum nasıl. Çok çetrefilli bir iş bu lastik konusuda.
araç servislerinden gelen öneriler genelde continantal... ben aslında mıchelin düşünüyordum ama servisler olsun, araç kullanıcıları olsun genelde aynı fikirdeler/conctinantal. sanırım continantal alıcam bende. Öyle bir fiyat aldım bir lastikçiden ama fiyatı fazla geldi sanki 545 ?
Arkadaslar ben lastik ayirttim bir tane alacagim icin sizinle ayni marka olmama ihtimali yuzunden erken davrandim. Bristone s001 rft 530 tl. Bmw nin yıldızlı lastigi fiyat acisindan bilgi olsun diye paylastim. 225 50 17
Orjinal yazı sahibi: arel2434
araç servislerinden gelen öneriler genelde continantal... ben aslında mıchelin düşünüyordum ama servisler olsun, araç kullanıcıları olsun genelde aynı fikirdeler/conctinantal. sanırım continantal alıcam bende. Öyle bir fiyat aldım bir lastikçiden ama fiyatı fazla geldi sanki 545 ?
Arada bakıyorum continental sc5 fiyatlarına genelde 550-575 civarıydı fiyatları. Lastikçiden belirttiğim fiyatları alınca şaşırdım açıkcası.
İnternette de kolayoto sanırım adı bir sitede 440tl ye görmüştüm belirttiğim continental modelini.
o fiyata istanbulda bulabilirmiyim henüz araştırma yapmadım. fiyat bildiriminde bulunurum burayada. tabi formumuzuda takip edicem bakalım ne fiyat gelicek
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Arkadaslar ben lastik ayirttim bir tane alacagim icin sizinle ayni marka olmama ihtimali yuzunden erken davrandim. Bristone s001 rft 530 tl. Bmw nin yıldızlı lastigi fiyat acisindan bilgi olsun diye paylastim. 225 50 17
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Yıldızlı lastik ne demek
Abi kendi lastiklerinede bak uzerinde yildiz simgesi vardir. Bmw nin surus ve performans icin kendisine özel imal ettirdigi lastiklerde var sadece.
Bu gün ortak liste yaptık allınan fiyatları firmaları topluyoruz.
Lastik almak isteyenler de yakın çevrelerinden marka ve fiyat alsınlar.
Ona göre bir araya getirip uygun olanı için aksiyon alırız.
Yorum