Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
    Orjinal yazı sahibi: canbaz
    Nurettin bey merhaba,

Konuyla ilgili hangi aşamadayız.Ne yaptınız ? Nasıl bir yol izliyorsunuz ? Kışlık lastiklerin çıkma zamanı geldi.Bu sebeple de Nisan sonunu beklemeden biran önce çözmeli.

saygı ve sevgilerimle.
    Havalar bir soğuyor bir sıcaklıoyor.
    Lastik değişim Zaman'ın geldiğine katılıyorum.
    Şu anki izlenimlerime göre sanki en çok tercih edilen markan lastikler,
    Micheline gibi algıladım.
    Lastik ihtiyacı olanlar eğer hemfikir isek bunun için fiyat araştıralım .
    Ne dersiniz?
    Nurettin bey,
    henüz bir araştırma yapmadığınızı anlıyorum bende zannetmiştim ki;
    Nurettin bey,lastik ithalatçılarına veya ana bayilerine mail attı,cevapları bekliyor ve bizimle paylaşacak aşağıdaki şekilde mi yol izliyorsunuz?

- marka seçimi
    - fiyat toplama

acaba aşağıdaki gibi mi olmalıydı;

- ithalatçı firmalara ve ana bayilere mail atılır,lastik ebatı bildirilmeksin,liste fiyatı üzerinden indirim talep edilir.Bir çoğu lastik sökme takmayı da ücretsiz yapmakta ayrıca.Gelen yazılı bilgileri de değerlendirmek için buradan paylaşırdınız .

https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

" Bu arada lastik bayi tavsiye veya toptan alış için bilgi ve öneri de makbule geçer.
      Indirim çok olmasa dahi eşantiyondu çanta mont vesayere hediyeler de oluyor
      Bazen 100 lastik Alınca 10 adet hediye de denilebilir. "

Nurettin Bey daha önce yukarıdaki gibi bir bilgi paylaşmıştı. Sizde bir firma önermişsiniz ama kumho talebi olmayacağından düşünülmemiş sanırım. Tanıdğı olanlar için destekleri geç değil.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
        " Bu arada lastik bayi tavsiye veya toptan alış için bilgi ve öneri de makbule geçer.
        Indirim çok olmasa dahi eşantiyondu çanta mont vesayere hediyeler de oluyor
        Bazen 100 lastik Alınca 10 adet hediye de denilebilir. "

Nurettin Bey daha önce yukarıdaki gibi bir bilgi paylaşmıştı. Sizde bir firma önermişsiniz ama kumho talebi olmayacağından düşünülmemiş sanırım. Tanıdğı olanlar için destekleri geç değil.
        Öncelikle nasıl bir çalışma yapılacağına karar verelim.Sanırım Nurettin bey marka kararını vermiş.Geriye fiyat toplamak kalıyor.Keşke diğer markalardan da fiyat araştırılması yapılsaydı.Enteresan bir çalışma olurdu.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Aslında fiyatı/performans Değeri anlamlı olan her lastiğe razıyım.
          Benim tanıdığım bildiğim bir toptancım yok.
          Beraber çevremizi kullanarak anlamlı olana karar verelim isterim.
          Demokratik bir ortam olarak göz önünde bulundurun lütfen.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Merhaba,

Ailenin lastikçisi olarak gruba özel avantajları ve fiyat teklifinizi paylaşıyor olacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozas
              Merhaba,

Ailenin lastikçisi olarak gruba özel avantajları ve fiyat teklifinizi paylaşıyor olacağım.
              Eger uygun fiyat verirlerse arabasinda kilitli bijon olanlar dikkat etsinler... benim arabamin kilitli bijonunu makine ile acmak suretiyle kirdilar ne olayi sahiplendiler nede yardimci oldular.. kilitli bijon diyip gecmeYin 700 tl... bmw servisinij bana dedigi ise makine ile kesinlikle acilmamasiydi...
              F30 Sport+

Yorum

Konu dağınık oldu.Anlaşıldı

Yorum

Arkadaşlar lastik fiyatlarında . çok kar marjı olmadığı için ... inidirim fazla olacağını düşünemiyorum.. sadece kotayı doldurmaya çalışan parkende satış yapan yerler iyi indirim verebilir (kota dolunca iyi pirim alıyorlar ) :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Özlem Hanım ,
                    Lastik - fiyat/ montaj konusunda alacak arkadaşları memnun etmenin bir yolunu buluruz umarım.
                    Müşteri olarak Beklentilerimiz yüksek

Yorum

Opel bayiden SMS aldım 4 lastik için 4 filtre hediye?
                      Ne dersiniz bakım da istesek mi

Yorum

Benim tercihim önceden kullandığım ve sağlamlığına güvendiğim için Continental'den yana. Biraz bayi ile görüştüm.

Continental Sport Contact 5 245 45 R18 için normal satış fiyatı 480 imiş, ortalama olarak 40 adet alacağımızı belirttim en son 440 lira yapabileceklerini söylediler. Farklı illerdeki arkadaşlar içinde gönderimini sordum, "hiç sorun değil" yanıtını aldım.

Yorum

Bu lastikle hiç tecrübem yok fakat tavsiye ettiğinize göre olabilir.

Yorum

Arkadaşlar kota sorunu yaşayn ufak yetkili satış yapan yerleri araştırın derim zararına vereb ilir
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Nurettin abi, 2011 Şubatta teslim aldığımız aracımda 61.000kmdir Sport Contact 3 modelini kullanıyorum. Yol tutuş, frenleme, ömür olarak beğendiğim bir lastik. Kullandığım yollarda genellikle soğuk asfalt denilen zift üzerine mıcır atılarak yapılmış yollardan. Yol sesi olarak fazla gibi, farklı bir marka kullanmadığım veya aynı araçta yolculuk yapmadığım için kıyaslama yapamıyorum.

Yorum

continatal 5 serisini inceledim. sağlam duruyor. ama bir sorum olacak. malum mıchel yumuşak hamur sunduğu ıcın konforlu bır surus oluyor. continentalın 5 serisinin hamuru nasıl acaba? birde 5p serisi vardı oda sağlam duruyor. mıchelınde ise araç seçiminden sonra primacy 3 tavsiyesi var. mıchelin i vectrada prmıcacy serisini kullanmıştım. ondanda memnun kalmıştım. fakat BMW, Mercedes audi genelde continantal takılı goruyorum. kafam karıştı valla
                                Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                                X