Ynt: Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Sevgili Nurettin,
245-45-18 Benide listeye ilave edebilirsin... Tercihim Michelin.
Lastikçi bir tanıdığım var. Maslak ve Bayrampaşa'da iki dükkanı var. Kendisinden de fiyat alırız...
Takribi bir ay zamanımız var. Ciddi talep olursa, ciddi indirim alınabileceğini düşünüyorum
Vay Mehmet Abi'm . Yazdıım listeye .
Istanbula uğrayınca haber ver
Bayağıdır sesin çıkmıyor.
üstündağ lastik Semperit ve Kumho Tire lastiklerinin Türkiye distiribitör firmasıdır.Ana merkezi Basın Ekspres yolu üzerindedir.Lastik fiyatı alınırken bu firmadan da fiyat alınmalıdır.
Not:Benim lastiğim faturalı olmalıdır.
Kumhonhakkında bir ara forumda yazılıp çizilmişti.
Benim araç 2012 başı trafiğe çıkışlı. 20 bin km.de. Dün lastiklere baktım imal tarihi -4410-. Herhangi bir deliği/patlağı deformesi yok, genel anlamda iyi. Lastik almak gibi bir niyetim yok ama fiyatı uygun olursa bende düşünebilirim. Bir de tabi mesela 500 liralık lastiği 450'ye alıp ben taktırıp 50 lira takma parası verirsem uğraşmaya da değmiyor.
Nurettin benimde 4 adet 245 / 45 / 18 lastik ihtiyacım var.
Bu gün servise kışlık lastikleri değiştirmek için gittiğimde 2 adet yazlık lastiğimin
İç tarafında janta yakın kısmından yaklaşık 3 cm yarıldığını farkettik. Sert bir şekilde çukura düşmüş olabilir dediler
Bu nedenle kışlıkları malesef değiştiremedim. 2 tanesi iyi ama ben yinede 4 tanesini değiştirmeyi düşünüyorum.
Orjinal yazı sahibi: denz
Benim araç 2012 başı trafiğe çıkışlı. 20 bin km.de. Dün lastiklere baktım imal tarihi -4410-. Herhangi bir deliği/patlağı deformesi yok, genel anlamda iyi. Lastik almak gibi bir niyetim yok ama fiyatı uygun olursa bende düşünebilirim. Bir de tabi mesela 500 liralık lastiği 450'ye alıp ben taktırıp 50 lira takma parası verirsem uğraşmaya da değmiyor.
Abi benide Yazın ekleyin 4 adet lastik 2013 makyaj lı kasa cosmo model aracım hangi lastik iyi olursa ondan banada çok iyi anlamam ama yalnız ben Tunceli'de yasıyorum kargo olanağı varmı ?
SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......
Yorum