Ynt: Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!
Kaça aldın sedat abi?
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
Tamamdır Hamit Bey. Listede yerinizi aldınız.
Bu arada lastik bayi tavsiye veya toptan alış için bilgi ve öneri de makbule geçer.
Indirim çok olmasa dahi eşantiyondu çanta mont vesayere hediyeler de oluyor
Bazen 100 lastik Alınca 10 adet hediye de denilebilir. Yada yurtdışı turu . Şaka tabi .
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Tamamdır Hamit Bey. Listede yerinizi aldınız.
Bu arada lastik bayi tavsiye veya toptan alış için bilgi ve öneri de makbule geçer.
Indirim çok olmasa dahi eşantiyondu çanta mont vesayere hediyeler de oluyor
Bazen 100 lastik Alınca 10 adet hediye de denilebilir. Yada yurtdışı turu . Şaka tabi .
Nurettin abi hediye lastik icinde beni listeye yazabilirsin olcu ebat farketmez) yurt disi turu icinde ulke kita farketmez))
Marka belli mi?
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
Tamamdır
Sevgili Nurettin,
245-45-18 Benide listeye ilave edebilirsin... Tercihim Michelin.
Lastikçi bir tanıdığım var. Maslak ve Bayrampaşa'da iki dükkanı var. Kendisinden de fiyat alırız...
Takribi bir ay zamanımız var. Ciddi talep olursa, ciddi indirim alınabileceğini düşünüyorum
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
üstündağ lastik Semperit ve Kumho Tire lastiklerinin Türkiye distiribitör firmasıdır.Ana merkezi Basın Ekspres yolu üzerindedir.Lastik fiyatı alınırken bu firmadan da fiyat alınmalıdır.
Not:Benim lastiğim faturalı olmalıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum