Ynt: Nisan sonuna kadar toplu lastik alım kampanyası!
4 Adet Michelin Primacy 3 245 45 18 100W XL alınmıştır.
100W XL modeli Birim Fiyat KDV Dahil 480 TL / Maximiles Kredi Kartı ile 9 Taksit.
96W modeli Birim Fiyat KDV Dahil 460 TL / Maximiles Kredi Kartı ile 9 Taksit.
Sökme, takma, balans ve kışlıkları saklama hizmeti de dahildir.
2 günlük izlenimim. Eski Bridgestone Potenzaya göre inannılmaz sessiz ve konforlu lastik sesi çok çok azaldı. Motor sesi arttı.
Lastik üretim tarihi 2014/ 40 ve 46. Hafta
2015 üretimleri Mayıs 10 gibi teslim ediyorlar. Üretim tarihine çok takılmadım.
Bazı forumlarda Almanya / İspanyol üretimi muhabbeti vardı. Almanya üretim tavsiye ediliyordu. Aldıklarım Almanya üretimi.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Starmax diye kumhonun bir lastiği varmış. 4 lastik 1300 tl fiyat söylediler. Ondan kaliteliymiş . Satıcı oyunu gibi geldi. Kumho lastik olursa bu hafta alınabilirse bende alabilirim. Balans sibop dahil hariç ve peşin fiyatını da hesaba katmamız iyi olur.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
Starmax diye kumhonun bir lastiği varmış. 4 lastik 1300 tl fiyat söylediler. Ondan kaliteliymiş . Satıcı oyunu gibi geldi. Kumho lastik olursa bu hafta alınabilirse bende alabilirim. Balans sibop dahil hariç ve peşin fiyatını da hesaba katmamız iyi olur.
Starmax petlas ın yurtdışı için kullandığı marka kumho değil
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum