Duyuru

Collapse
No announcement yet.

56 AS 734 PLAKALI 1.4T ARACIN İLK SAHİBİ ARANIYORRRR!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 56 AS 734 PLAKALI 1.4T ARACIN İLK SAHİBİ ARANIYORRRR!!

Selamın aleyküm Öncelikle çok farklı bi konu açıp değerli vaktinizi alıyorum kusuruma bakmayın
    Fakat bu aracı veya sahibini bilen tanıyan var mı araç şuan galeride fakat ben ilk sahibinden gerekli bilgileri öncesinden almak istiyorum... Forumdan ise yazarsa çok sevinirim... Hiç ilana düşmeden araç direk galeriye düştü .s ve almak konusunda biraz endişeliyim önceki sahibinden gerekli bilgileri alabilirsem içim rahat bir şekilde alacağım inşallah teşekkürler.... clapclap
    1.6t 180hp edition elegance + beyaz + opc + 2012 model + sprint booster + coilover süspansiyon + tv navigasyon + geri görüş.. vs. Vs.

1.4t 140hp edition elegance + sunroof + stil paket + beyaz/bej + opc

Ynt: 56 AS 734 PLAKALI 1.4T ARACIN İLK SAHİBİ ARANIYORRRR!!

Acaba aracı yetkili servise getirmelerini istesen,ekspertizini yaptırsan,geçmişini kontrol ettirsen dahamı iyi olur ?!?!?!?! Böylelikle güveneceğin kişiyi aramak yerine,sorumluluk alacak kurumsal şirkete 200 TL bedel ödersin.Bu bedel sonradan karşı karşıya kalacağın bedellerden çok daha ucuz olacağına emin olabilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
      Acaba aracı yetkili servise getirmelerini istesen,ekspertizini yaptırsan,geçmişini kontrol ettirsen dahamı iyi olur ?!?!?!?! Böylelikle güveneceğin kişiyi aramak yerine,sorumluluk alacak kurumsal şirkete 200 TL bedel ödersin.Bu bedel sonradan karşı karşıya kalacağın bedellerden çok daha ucuz olacağına emin olabilirsin.
      +100000000

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        Katılıyorum.Servis geçmişine baktırmakta yarar var.Fakat servis ekspertiz yaparken herhangi bir sorumluluk kabul etmediğine dair belge düzenleyip imzalatıyor.Dediğimiz gibi çıkmazsa sorumluluk kabul etmiyoruz a getiriyorlar ne saçmalıksa...

Yorum

Aynen bu yüzden güvenemiyorum servise o galerici kim bilir kaç defa gitti. Tabiki alırken serviste baktıracağım fakat galerilerin çoğunluğunun neler yaptığını biliyoruz hepimiz. Hasar dosyasini bekletip aracı satınca işleten var
          1.6t 180hp edition elegance + beyaz + opc + 2012 model + sprint booster + coilover süspansiyon + tv navigasyon + geri görüş.. vs. Vs.

Yorum

Bu konu silinebilir teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
            X