1.4T insignia arıyorum öncelikli rengim beyaz içi bej düşünüyorum... stil paket afl ve sunroof lu bakıyorum.. teşekürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4t edition elegance Stil Paket+AFL+Sunroof... aranıyor..
Collapse
X
-
1.4t edition elegance Stil Paket+AFL+Sunroof... aranıyor..
Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: 1.4t edition elegance Stil Paket+AFL+Sunroof... aranıyor..
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25hayırlısı olsun bol şans
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dj 1040bol sans kardesım Ama ben genede 1.6 cosmo derim
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CardistMerhaba,
Aradığınız özelliklerdeki aracımı satmayı düşünüyorum. Arabam 2012 model yeni stil paket + sunroof paketi. Siyah renk, 30000 km. İlgilenirseniz görüşelim.
Yorum
-
1.4T eğer chip vs düşünmüyorsan fabrikadan lpg li olanlara bak Insignia seni Yakıtı cebini güldürür "8-10 lt gaz ile geziyorlar"
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfaya1.4T eğer chip vs düşünmüyorsan fabrikadan lpg li olanlara bak Insignia seni Yakıtı cebini güldürür "8-10 lt gaz ile geziyorlar"
Yorum
-
Yorum
-
1.4T gerçekten 1.6 ya göre daha konforlu ve yumuşak bir araç debriyaj direksiyon vs çok daha konforlu diyebilirim yakıt da makul hayırlı olsun2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HeIIus1.4T gerçekten 1.6 ya göre daha konforlu ve yumuşak bir araç debriyaj direksiyon vs çok daha konforlu diyebilirim yakıt da makul hayırlı olsun
Yorum
Yorum