Düşük kmli 2010 - 2012 Model Açık Renkler Tercihimdir Kazasız Flexride Olmazsa olmazım. Böyle Bir Araba Bulursam İnsignia ya geri döneceğim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride
Bi arkadaşım 2009,flexiride,sunroof,bejderi,cd500 turnpush, 19 jantlı insigniasını satıyor,54 bin kmde,siyah,kaza,boya,değişen yok bilginiz olsun araç istanbul çekmeköyde.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblBi arkadaşım 2009,flexiride,sunroof,bejderi,cd500 turnpush, 19 jantlı insigniasını satıyor,54 bin kmde,siyah,kaza,boya,değişen yok bilginiz olsun araç istanbul çekmeköyde.
Yorum
-
resim varsa Gönderebilirmisiniz?
Orjinal yazı sahibi: kdristnblBi arkadaşım 2009,flexiride,sunroof,bejderi,cd500 turnpush, 19 jantlı insigniasını satıyor,54 bin kmde,siyah,kaza,boya,değişen yok bilginiz olsun araç istanbul çekmeköyde.'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Araç bunun aynısı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66869874/detayBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kahirlim_71Beyaz değilmisBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Fiyat Nedir Acaba? Ben Daha Fazla Açık Renk İstiyorum ama Bakalım Benim Önceki Aracım Bunun Aynısıydı 2009 Model Siyah Jant Flexride Falan Birebir Aynısıydı 14000 km de satmıştım Hayırlısı olsun inşallah'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
Yorum