Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPORT TOURER ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SPORT TOURER ARANIYOR

Olur hocam. 62 bin tl sahibinden ilan, forumdan birine 60 bin e vereceğim. Ona göre değerlendirip ulaşabilirsiniz
    Bir A5 buldum çünkü, satilirsa satmam anlamsız olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz
      Olur hocam. 62 bin tl sahibinden ilan, forumdan birine 60 bin e vereceğim. Ona göre değerlendirip ulaşabilirsiniz
      Bir A5 buldum çünkü, satilirsa satmam anlamsız olur
      tamamdır sertaç bey haftasonu bi görüşelim uygun iseniz hayırlısı olsun diyelim mal atıyorum size

Yorum

Araç çok güzel, kolay kolay bulunmaz, kaçırmayın bence
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Anıl bey ile görüştük. Bu hafta içinde haber verecek en gec. Hayırlısı bu da aracın son hali:

Yorum

Hayırlı satışlar.. Sıfır Leon Siparişi vermemiş olsam cidden düşünürdüm
            Bu arada arayışım, aile ve etrafın genç adamsın ne yapacaksın sw arabayı baskıları ve dizel al dizel telkinleri sonucu Leonla sonuçlandı

Yorum

Bana da öyle demişlerdi hocam ama tadı bir başka bence
              Buarada aracı satmamda bir aciliyet kalmadı, işimi hallettim.
              sahibinden. Com fiyati 65 bin tl, forum üyelerinden birine 63 bin tl oldu fiyatim

Yorum

Selamaleyküm arkadaşlar.Allah nasip ederse 1-2 aya kadar bir insignia sport tourer almayı planlıyorum.Bütçem max 50 bin lira.Beyaz renk, cosmo, 1.6T.Araca lpg taktırıp sübap değişimi de yaptırdıktan sonra 7-8 yıl binmeyi planlıyorum.Baktığım bir iki tane ilan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7161604/detay/
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7934169/detay/

Bu araçlara ne kadar verilir?İkinci el piyasası nedir?
                Yorumlarınız benim için çok değerli.Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Bu arabaları bu fiyatlara satmak nedir yav? bir audiden eksiği yok fazlası var, audi 100.000, opel 50.000 lira. tam saçmalık

Yorum

Maalesef galericilerin eline düştüğünüzde yok fiyata sattırıp fahiş fiyatlara satış yapıyorlar. Linkteki araçta panoramik cam tavan ve flexi yok. Dediği gibi bir kusuru yoksa çok uygun fiyat.Km. de düşük. Plakayı gizlemişler. Bu sitede 1 günde giden aracı da gördüm 1 senedir duranı da. Bende 2010 st var ve aracımda kaza boya olmaması, bakımları düzgün yapılması, teknik sorunu olmamasından dolayı asla o fiyatlara satmazdım. Ancak acil nakte düşen birisi arabası iyi ise bahsettiğiniz fiyata verir. İnşallah gönlünüze göre sorunsuz ve uygun fiyatlı araç bulursunuz.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Insignia sahibi olduğumdan falan değil, tarafsız bir gözle bakılırsa bu araçların satılması gereken minimum fiyatlar 65.000 lira civarı bence. Çok günlük-iş için kullanılacak (dizel değil) arabalar olmadığından genellikle kilometreleri de düşük oluyor bu arabaların.

Yorum

Insignia sahibi olduğumdan falan değil, tarafsız bir gözle bakılırsa bu araçların satılması gereken minimum fiyatlar 65.000 lira civarı bence. Çok günlük-iş için kullanılacak (dizel değil) arabalar olmadığından genellikle kilometreleri de düşük oluyor bu arabaların.

+1000 katılıyorum. Bende 2.araç olarak kullanıyorum. Araçlarımız otoban kaplanı. Otobanda da yakıt konusu ayağınızın ve sabrınızın kuvvetine bağlı. Bu araca ww logosu koysanız 70k altında bulamazdınız. WW'ninde benzinlisi çok yakıyor. Fizik kanunları her arabada aynı. )))
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İkisi de güzel, ama, ben olsam ikinciye talip olurdum.
                          Fiyat konusunda 'en güzel sw' arabayı, en hesaplı fiyata
                          alıyorsunuz derim.

Yorum

Forumdan fatihvarol38 nickli arkadaş 2. ilandaki araca bi bakıp bana bilgi verecek.İnşallah uygun bir şey derde bende Insignia sahibi olurum.

Yorum

Merhaba arkadaşlar. Araç arayışım devam ediyor. Şu ilandaki araca 47 bin versem ne dersiniz? Çok mu öIücü olurum yoksa fiyatı uygun mu demiş olurum?
                              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0403918/detay/

Yorum

53 istenen arabaya 47 teklif etmek yanlış anlamayın ama bence hakaret, başıma geldiği için söylüyorum, o yüzden asla o kadar alakasız fiyat teklif etmiyorum. siz son fiyat kaç olur ciddi alıcıyım derseniz o zaten belli eder aşağı yukarı fiyatını.

Yorum

İşleniyor...
                                X