Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPORT TOURER ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SPORT TOURER ARANIYOR

İkinci elde çok üzüyorlar bu arabayı.
    Gerçi benim de alabilitem bu şekilde oluştu ama yine de satarken çok zorlanacağımı bilerek bakıyorum bu arabaya.

İçime sinen bir araba bulsam uzun seneler binerim gibime geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lucius
      Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Benim eski aracım olan st hakikaten türkiyede tekmis
      sorun olmazsa sizin içinde ne kadara satmıştınız bide sattığınız kişi satmayı düşünür mü acaba bi şansımı deneyim dedim
      2009 Model,orijinal olarak 53.500 tl ye satıldı 2 sene kadar önce
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu aracın cam tavanlı 1,6 180 bg piyasada çok olmadığı için arz-talep dengesi var.2.el satışının zor olacağına inanmıyorum. Bende bir ara satılığa çıkardığımı söylemiştim. Arabanın talibi çok oluyor. İlanlara bakın 20'yi geçmiyor bu modelin satışı.Araç hem sportif hemde aile arabası.
        Bülent Bey'in aracınında forumda Kara Zindan diye namı var. Kaçırdık Kara zindanı. )
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
          Bülent Bey'in aracınında forumda Kara Zindan diye namı var. Kaçırdık Kara zindanı. )
          Ya bende şöyle bir şey hatırlıyorum. "yapuştur yiğen"li bir video vardı ama baktım bulamadım
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Gerçekten kötü kaçırmışız sanırım gerçekten piyasada oldukça nadir bulunuyor birde opsiyonlu bir araç isteyince olanlar oldu hala arıyorum

Yorum

Inanın hala unutmadım o aracı,
              Bosh Türkiyenin müdürüne aldılar
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                Inanın hala unutmadım o aracı,
                Bosh Türkiyenin müdürüne aldılar
                bi mail atıyım ben bosch türkiyeye belki elden çıkarmayı düşünürler

Yorum

Yalnız bugün birşey farkettim. '12 model Cosmo ST 1.6T'lerin egzoz uçları yok..
                  Bilgi var mı bu konuda?! Hani 12 çıkışlı arabalar öyle midir yoksa farklı bir mevzu mu var??

Yorum

Bildiğim kadarıyla 12'de bir süre çift egzos çıkışlılar gelmedi hatta o zaman forumda bayağı eleştirildi ama sonra tekrar gelmeye başladı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Bildiğim kadarıyla 12'de bir süre çift egzos çıkışlılar gelmedi hatta o zaman forumda bayağı eleştirildi ama sonra tekrar gelmeye başladı
                      Can sıkıcı bir durum ya. Orjinal uçla yaptırılmaya kalkılsa 500 700 para harcatır..
                      Peki bu modeller tek mi geliiyor arkaya, bilginiz var mı?
                      Yani uçlular gibi en arkada y boru var mı yoksa direk sola tek çıkış mıdır?

Yorum

Ben de aracı sipariş ettiğimde çift egzos ve turbo yazısı yok dediler, araç bi geldi ikisi de var, sevincimi anlatamam, yani 2012 lerin ilk versiyonlarında var geç üretimlerde yok çift egzos
                        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bildiğim kadarıyla çift kazan var o yüzden sadece uç ve arka ek (plastik) çift çıkış yapılabiliyor.
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kazan varsa gerisi yine kolay o zaman
                            Benim astranın difüzör parçası serviste 90 liraydı. Bu da 100 150olöur tahminim. Gerisi orjinal 2 tane uca bakar işte.
                            Var mı ki bi hikmeti bu işin

Yorum

Selamlar herkese

Flexi şase yok ama, bej deri, infinity ses sşstemi, otomatik park asistanı, navi, cam tavan, tüplü ve zerre sorunsuz. İlk aldığımda araba 25bin km tüplüydü, bi tekledi vesaire korkuttu ama sadece enjektör bozukmuş, opel baştan aşağı inceledi, sıfır hasar almış tüpten dolayı.. full + full derler ya Benim arabamı verebilirim. Ben 17 yaşından beri Audi kullanıyorum, şuanda da var gene, hanımda, biliyor birçoğunuz

Alırken 56'ya almıştım, üzerinde 4 ü de 275-30-20 tekerler ve jantlar var, + 9,5 ve 10,5 genişliğinde X6m jantlar. Şuanda FULL ön ORJINAL OPC Tampon + Egzoz başları hariç FULL arka ORJINAL OPC tampon var. Ön monte durumda, arkaya vaktim olmadı henüz

Düşünürseniz bir msj gönderin, ben de düşüneyim. OPC Orjinal body kit 12.000 TL üzeri bir maliyet getiriyor, bilgilerinize

Bu da aracım: http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14156.0

Gene A5 damarım kabardı, buara denk getirmeye çalışıyorum. Kısmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz
                                Selamlar herkese

Flexi şase yok ama, bej deri, infinity ses sşstemi, otomatik park asistanı, navi, cam tavan, tüplü ve zerre sorunsuz. İlk aldığımda araba 25bin km tüplüydü, bi tekledi vesaire korkuttu ama sadece enjektör bozukmuş, opel baştan aşağı inceledi, sıfır hasar almış tüpten dolayı.. full + full derler ya Benim arabamı verebilirim. Ben 17 yaşından beri Audi kullanıyorum, şuanda da var gene, hanımda, biliyor birçoğunuz

Alırken 56'ya almıştım, üzerinde 4 ü de 275-30-20 tekerler ve jantlar var, + 9,5 ve 10,5 genişliğinde X6m jantlar. Şuanda FULL ön ORJINAL OPC Tampon + Egzoz başları hariç FULL arka ORJINAL OPC tampon var. Ön monte durumda, arkaya vaktim olmadı henüz

Düşünürseniz bir msj gönderin, ben de düşüneyim. OPC Orjinal body kit 12.000 TL üzeri bir maliyet getiriyor, bilgilerinize

Bu da aracım: http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14156.0

Gene A5 damarım kabardı, buara denk getirmeye çalışıyorum. Kısmet
                                merhabalar sertaç bey mail yoluyla konuşma fırsatımız olmuştu aracı görme fırsatım olmamıştı, ankaradasınız bildiğim kadarıyla aracı görüp bi değerlendirebilirim hemde bi konuşmuş oluruz

Yorum

İşleniyor...
                                X