Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPORT TOURER ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SPORT TOURER ARANIYOR

Güzel bir karar almışsınız bence aracınız donanım olarak ne durumda inşallah bende istediğim gibi bir araç bulursam güzel olacak teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Yorum

Standart Cosmo donanım. Flexi, cam tavan yok.
      Bizim burda yakın zamana kadar (5-6 ay) bayide 0 vardı, sonra satılmış. Bir ara düşük km vardı bir tane oda satıldı galiba (sahibindende görüyordum. Zaten 3 yada 4 tane var burada
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ya birde sahibindende STlara bir yer bulamamışlar galiba. 1.6 ların içine koymuşlar. Ama siz insignia menüsünden(tüm motor tipleri içinden) kasa tipi S wagon olarakta bakın.
        http://www.sahibinden.com/opel-insignia?a8=19

Yorum

Sw olarak değil direk sedan araçların içinde bile çıkıyor o yüzden daha genel arıyorum ben direk tek tek baktım çoğu araca sedan yada hatchback olarak giren bile olmuş sw aracını inşallah bende güzel bir araç bulursam koşarak gitmeyi düşünüyorum nerede olduğunun pek bi önemi yok bugün van'daki opel bayii ile bile görüştüm

Yorum

Evet doğru, nerden ne çıkacağı belli olmuyor sahibindende. Hayırlısı.

Yorum

Aynı arabayı arıyoruz galiba hocam
              Bana Flexi olmasa da olur. Navi ve cam tavan ikilisini içime sinen bir arabara tuttursam alacağım.

Ankara Elmadağ'daki araç sahibiyle görüşmek isterim. Ben alırsam aradan çekilmiş olurum hem

Füme olana hasar kayıtları yüzünden, mavi olan aracın da içi sarı olmasından dolayı bakmamıştım.
              İç rengi önemli değilse mavi olan ciddi anlamda güzel duruyor.

İyi sabahlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keskin03
                Aynı arabayı arıyoruz galiba hocam
                Bana Flexi olmasa da olur. Navi ve cam tavan ikilisini içime sinen bir arabara tuttursam alacağım.

Ankara Elmadağ'daki araç sahibiyle görüşmek isterim. Ben alırsam aradan çekilmiş olurum hem

Füme olana hasar kayıtları yüzünden, mavi olan aracın da içi sarı olmasından dolayı bakmamıştım.
                İç rengi önemli değilse mavi olan ciddi anlamda güzel duruyor.

İyi sabahlar
                Araç sahibi oldukça samimi araç hakkında ne varsa söyledi benim konuşmamda marşpiyelde ki eğiklikten arka tamponu vurduğu merdivene kadar anlattı sağolsun ben birazda dış renkten hoşlanmadım o yüzden fümeye yönelmiştim oldukça temiz mavi araç tabiki iki rengide canlı olarak görmek lazım hayırlısı olsun kullanan arkadaşların önerisiyle flexride arıyorum bende belli bi süre bakacağım çıkmazsa elde ki seçeneklerden birini almayı düşünüyorum umarım hepimiz buluruz istediğimiz gibi bi araç

Yorum

Hayırlısı olsun şimdiden, gönlünüzce bir araç bulmanız dileğiyle...

Yorum

teşekkür ederim hasan bey inşallah bulucaz bakalım aramalar sürüyor

Yorum

İnşallah gönlünüze göre bulursunuz. Bende ararken flexi olmasını istedim. Ama çok ender bir araç. Cam tavanı da onun kadar önemli. Araç uzun olduğu için araç içini aydınlatması ve ayrı bir hava katması çok hoş. Bagajın elektrikli açılması da ayrı bir güzellik. Bende çocuklarımdan dolayı st tercih ettim. Ama Audi quattro kadarda sportif duruşu var. Bir ara yatırım dolayısı ile satışa çıkarmıştım.Ama satışa koyarken bile aramasınlar diye dua ettiğim bir araç. 2.eli de var.Verdiğiniz örnek ilanlardaki ümraniyedeki araç çok uzun süredir duruyor.Tüplü araç ve motoru ile oynanmış araçlardan uzak durmakta fayda var.Birde elektronik aksamları çok pahalı bu araçların.Bilmediğiniz gözükmeyen bir arızası varsa sonradan başınız ağrıyabilir.Bu fiyatlar cam tavanlı araçlar için çok iyi.
                      Kısmetiniz bol olsun.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                        İnşallah gönlünüze göre bulursunuz. Bende ararken flexi olmasını istedim. Ama çok ender bir araç. Cam tavanı da onun kadar önemli. Araç uzun olduğu için araç içini aydınlatması ve ayrı bir hava katması çok hoş. Bagajın elektrikli açılması da ayrı bir güzellik. Bende çocuklarımdan dolayı st tercih ettim. Ama Audi quattro kadarda sportif duruşu var. Bir ara yatırım dolayısı ile satışa çıkarmıştım.Ama satışa koyarken bile aramasınlar diye dua ettiğim bir araç. 2.eli de var.Verdiğiniz örnek ilanlardaki ümraniyedeki araç çok uzun süredir duruyor.Tüplü araç ve motoru ile oynanmış araçlardan uzak durmakta fayda var.Birde elektronik aksamları çok pahalı bu araçların.Bilmediğiniz gözükmeyen bir arızası varsa sonradan başınız ağrıyabilir.Bu fiyatlar cam tavanlı araçlar için çok iyi.
                        Kısmetiniz bol olsun.
                        Çok teşekkür ederim evet donanım olarak zor bulunacak gibi duruyor istediğim araç flexiden belki vazgeçebilirim bulamazsam ama cam tavan kesinlikle olmalı. Duruş olarak güzel bir araç hoşuma gitti bir anda karar verdim zaten fakar ümraniyedeki aracın çok uzun süredir durması kuşkulandırdı beni belki hasar kayıtları yüzünden böyle sonuçlanmıştır dicem ama yinede dikkat etmek gerekli teşekkür ederim paylaşımınız için

Yorum

Merhaba,ben de ST'leri takip ediyorum.Elmadağ'daki araçta uzun süredir satılık.Bilginize...Bir süre önce de ilandaydı sonra kalktı.Bu aralar yeniden ilanda.

Yorum

Benim eski aracım olan st hakikaten türkiyede tekmis
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: i_zec
                              Merhaba,ben de ST'leri takip ediyorum.Elmadağ'daki araçta uzun süredir satılık.Bilginize...Bir süre önce de ilandaydı sonra kalktı.Bu aralar yeniden ilanda.
                              teşekkür ederim bu bilgi için belki birazda ikinci elde yavaşlık olması buna sebep olmuştur yinede dikkat etmek lazım çok uzun süre kalıyorsa genelde belli sorunları olduğu için oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Benim eski aracım olan st hakikaten türkiyede tekmis
                                sorun olmazsa sizin içinde ne kadara satmıştınız bide sattığınız kişi satmayı düşünür mü acaba bi şansımı deneyim dedim

Yorum

İşleniyor...
                                X