Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPORT TOURER ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SPORT TOURER ARANIYOR

Herkese iyi geceler öncelikle foruma yeni üye oldum bir kaç gün önce Ankara'da yapılan buluşmaya katıldıktan sonra İnsigniaya biraz daha ısındım aradığım araç bir 1.6T benzinli İnsignia Sport Tourer. Bir kaç gündür araba satışı yapan sitelerde arasam da istediğim gibi bir araç tam bulamadım opsiyon olarak ne kadar dolu olursa o kadar sevinirim satmayı düşündüğünüz aracınız yada çevrenizde satmayı düşünen Sport Tourer sahibi varsa konuşup anlaşabiliriz. Aradığım opsiyonlar dvd800 panoramik cam tavan ve flexride olursa çok iyi olur yine foruma üye Ankara Elmadağ'da bulunan bir araç istediğim özelliklere yakın fakat flexisi eksik bir tek. Yinede bir başlık açmayı uygun gördüm belki satmayı düşünen biri çıkar düşüncesiyle benzinli ve fiyatı dizellere göre daha uygun olanlar öncelikli tercihimdir fakat dizel olursa da ona göre ayrıca görüşebiliriz fiyat konusunda acil bir ihtiyaç durumu yoktur hoşuma giden bir araç arıyorum öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum

Ynt: SPORT TOURER ARANIYOR

Insallah gonlunuze gore bir arac bulursunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim fatih bey arıyorum bakalım bayilerle de görüşmeyi düşünüyorum belki kıyıda köşede bi araç kalmıştır

Yorum

Rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96005912/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kaplandişteki çirkin ledler olmasa çok güzel araç
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

bol şans umarım istediğiniz aracı bulursunuz ama linkteki araç çiplenmiş bence herşeyin sadesi güzel !!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                Rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin.
                teşekkür ederim sevgili meslektaşım inşallah güzel bir araç bulacağımı umuyorum

Yorum

araçta flexi var mı yok mu bi bilgi göremedim ama ilan shibine bi ulaşıp konuşacağım fiyat biraz yüksek olsa da bi ara yol bulunur gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                    bol şans umarım istediğiniz aracı bulursunuz ama linkteki araç çiplenmiş bence herşeyin sadesi güzel !!!
                    evet bende biraz bu şekilde düşünüyorum ama yinede araç sahibinin kullanım tarzı yada sağlam bilgi vermesi bu durumu bertaraf edebilir tüplü düşünsem de onu bile kendim taktıracak şekilde tüpsüz olanlar önceliklerim arasında

Yorum

Araç beyni ile oynanmamış, Racechip, istenildiği zaman çıkarılabilir, sökmek-takmak bir dakikalık iştir

Yorum

Bugün istanbul ve ankaradaki birer araç ile görüştüm ikiside yaklaşık olarak aynı fiyatı verdiler, birde istanbul pendik opel bayisindeki satış danışmanı aradığım gibi bi sport tourer bulabilirse bir iki gün içinde dönüş yapacağını söyledi ondan da haber bekliyorum.
                        Düşündüğüm iki araç şunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9384108/detay/ ve http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5670478/detay/

mavi olan araçta hasar kaydı yok jantları diğerine göre (benim şahsi düşüncem) daha çirkin ve lpg takılı marşpiyelinde ve arka tamponda ufak iki hasarı olduğunu söyledi araç sahibi arkadaş yaptırma gereği duymamış bu şekilde görüp yaptırırsınız dedi. Yağlama sistemli landirenzo takılı araç sahibi bugüne kadar ayarlar dışında hiçbir sorun yaşamadığı belirtti yetkili serviste taktırmış lpg'yi

füme araçta ise Bir tanesi 8bin tl diğerleri ufak boyutlarda toplamda 15bin tl ufak tefek kazaları olmuş km olarak daha düşük ve deri koltuk paketi ve jantıyla donanım olarak bir adım önde rengi maviye nazaran daha yakışmış gibi geldi bana iki aracıda canlı görmek lazım tabi. lpg takılı değil kendim taktırabilme imkanı da elime geçiyor ciddi bir kararsızlık var bir yanda istanbuldan sıfır araç için haber beklerken sizce bu iki araç içinde hangisini tercih etmeliyim görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Yorum

Arkadaşlar tüp tavsiye etmiyor genelde. Bence çok fazla acele etmeyin. Gönlünüze göre bulursunuz inşallah.
                          Bu arada neden ST merak ettim
                          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Sağlıklı kurulan güzel bir sistemle ufak tefek sorunlar çıksa da ben kullanılabileceğini düşünüyorum yine de o aşamaya gelince zaten iyice düşünüp taşınırım Valla Türkiye sınırlarında olan satılık ilanı olan tüm araçlara baktım acele etmesem de insan bir an önce alıp kullanmak istiyor

Neden ST derseniz hem bir köpeğim var belki bir tane daha almayı düşünüyorum şimdi ki aracımın arka koltuklarını her hafta silip temizlemekten fenalık geldi hemde diğer ST araçlara göre insignia ST hoşuma gitti tasarım olarak uygun fiyatı da bir diğer etken tabi ki. ST aldıktan sonra yanına arkadaş itiş bir proje arabası alarak kendi araba planlarımı tamamlamayı düşünüyorum

Yorum

Hayırlısı olsun. Bende aslında sedan düşünüyordum ama yaşadığım yerde neredeyse 0 gibi (2bin kmde) ST vardı. Alırken satışta zorlanırım diye düşündüm ama aynı fiyata 40- 50bin km sedan almaktan daha mantıklı geldiğinden almıştım. Memnunum iyi ki öyle yapmışım. Tekrardan hayırlısı olur inşallah.
                              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                              X