Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Takaslık 19" jant aranıyor
Collapse
X
-
Ynt: Takaslık 19" jant aranıyor
Orjinal yazı sahibi: siriusFatih Bey aracın resmini görünce erinmedim bi türk kahvesi yaptım karşısında yudumluyorum ve maşallah diyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Bu jantlar,insigniaya yakisan en guzel jant modeli bence ,iki insigniamdada bu jantlardan vardi ,sahile indigimde audiler,bmwler,mercedesler hep jantlara bakiyorlardi tabi iyice parlatmakta lazim,bu fotoyi gorunce o kadar pisman oluyorumki arabami sattigimaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblBu jantlar,insigniaya yakisan en guzel jant modeli bence ,iki insigniamdada bu jantlardan vardi ,sahile indigimde audiler,bmwler,mercedesler hep jantlara bakiyorlardi tabi iyice parlatmakta lazim,bu fotoyi gorunce o kadar pisman oluyorumki arabami sattigima
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: siriusFatih Bey aracın resmini görünce erinmedim bi türk kahvesi yaptım karşısında yudumluyorum ve maşallah diyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: DavudxServis kayıtlarında opc jant diye geçiyor 20"
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Şaman abi ben almak üzereyim, Antalya'da yollar güzel pek yokuş , çukur yok kasiside bol sen tavsiye edermisin ? Bridgestone adrenalin re lastiklerde beraber anlaştım , 18" ile arasında çok konfor farkı var mı? Ve yakıtı ne kadar etkiler acaba şimdiden sağ ol.
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=14858.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxOrjinal yazı sahibi: kdristnblBu jantlar,insigniaya yakisan en guzel jant modeli bence ,iki insigniamdada bu jantlardan vardi ,sahile indigimde audiler,bmwler,mercedesler hep jantlara bakiyorlardi tabi iyice parlatmakta lazim,bu fotoyi gorunce o kadar pisman oluyorumki arabami sattigimaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum