Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 edition elegance için navigasyon - multimedya sistemi önerisi acil !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 edition elegance için navigasyon - multimedya sistemi önerisi acil !

Herkeze Merhabalar abilerim/kardeşlerim

2012 edition elegance aracimda cd400 mevcut gerek görsellik gerek teknolojik özellikleri için navigasyon ve multimedya sistemine geçmeye karar verdim.

Bununla ilgili birçok cihaz gördüm
    Flyaudio - Necvox - Navitech - Navigold - Cyclone vs vs.
    daha yazamadıklarım da var.

Ankaradayim.
    Önerebilceginiz marka ve firma isimlerini nedenleri ile bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

Ynt: 2012 edition elegance için navigasyon - multimedya sistemi önerisi acil !

Ben Necvox kullanıyorum fena değil. Diğer saydığın markalarında bir çoğu birbirine benzer ürünler.

Kafana göre
    İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

bende necvox kullanıyorum. ama orjinal gibi olmuyor.

Yorum

Start stop sistemin düzgün çalışıyorsa hiç gerek yok derim ben.. Çünkü bu tür cihazların kapattıktan sonra bile akü den bir miktar akım çaldığı ve start stop u etkilediği söyleniyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

araçta lpg var bu yüzden start&stop pek kullanmıyorum.
          mutlaka taktırmam gerek bluetooth u özellikle çok arıyorum.

Yorum

Gerçi multimedya cihazı olmayan bir kaç arkadaşta start stop ile ilgili sorun yaşadığından bahsetmişti.. Sadece mutimedya cihazına da bağlamayayım konuyu.. Bende dvc-3420 var. cihazdan memnunum necwox un DVA serileri de olabilir.. Yeni taktıracak olsam
            necvox un yeni platinum serisinden alırdım.. android işlemci.. Güzel bir cihaza benziyor.. biraz araştırın derim..

http://www.otoelektronik.net/turkish...-urun1995.html

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
            X