Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tavsiye insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tavsiye insignia

45 liraya temiz bir insignia bulmak çok zor..Temiz gibi gözüksede illaki aracın bir sıkıntısı vardır yoksa o fiyata satmazlar ... Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin bi 10 lira daha üstüne koyun performans diyorsanız temiz 1.6 T cosmo bir araç alın.. he yok 2-3 litre az yaksın diyorsanız 1.4T alın derim performans olarak sizi üzmez Piyasadaki çogu araçtan üstündür.. ama 1.6 T gibide gitmez.. İster 1.4T ister 1.6 T hangisini alırsanız alın tüpten uzak durmaya çalışın... ( 1.4 T lara daha uygun olsa bile) Alacağınız araçta mutlaka AFL sistemi olmalı... Biraz daha fiyatı yükseltirseniz 1.6 T cosmo + Flexi tadından yenmez..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

[quote=kdristnbl ]
      Çok üzülürsünüz,1.6 turbo almadığınız için,ama bu üzüntü 1.6tye tüp takıp sorunlar başladığındaki üzüntüden daha az olur
      Iste öğrenmek istediğim buydu,
      Turbolu olana LPG gitmiyor atmosferik olan tatmin etmiyor ona göre bir araç bakmam gerekiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
        45 liraya temiz bir insignia bulmak çok zor..Temiz gibi gözüksede illaki aracın bir sıkıntısı vardır yoksa o fiyata satmazlar ... Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin bi 10 lira daha üstüne koyun performans diyorsanız temiz 1.6 T cosmo bir araç alın.. he yok 2-3 litre az yaksın diyorsanız 1.4T alın derim performans olarak sizi üzmez Piyasadaki çogu araçtan üstündür.. ama 1.6 T gibide gitmez.. İster 1.4T ister 1.6 T hangisini alırsanız alın tüpten uzak durmaya çalışın... ( 1.4 T lara daha uygun olsa bile) Alacağınız araçta mutlaka AFL sistemi olmalı... Biraz daha fiyatı yükseltirseniz 1.6 T cosmo + Flexi tadından yenmez..
        Biraz daha bekleyip 52-55 bandında birsey bakmam gerekiyor birazda pazarlık payı olsa düzgün birsey alınabilir flexi bilmiyorum ancak ancak AFL olsa çok iyi olurdu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
          Aşağıdaki adreste 40000-45000 arası bir sürü araç var bakmanı tavsiye ederim

http://www.sahibinden.com/opel-insig...rice_max=45000

Teşekkür ederim ilk isim bunlara bakmak olacak

Yorum

Hocam sonradan pişman olmamak ve keşke dememek için 1.6 T cosmo yada 1.4 T edition elagance(Yeni stil paket AFL li)..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben edition - elegance kullanıcısıyım. 43.000 km de aracım. 2010 model füme ( teknik gri renkli )
              3,5 yıldır biniyorum ve çok memnunum. 1.6 turbo araç oldukça zevkli, atak.. 1.4 turbo da zevkli ve ekonomik araç.
              Bütçenizi biraz yükseltebilirseniz, Düzgün araç bulacağınıza eminim. Sabretmeniz ve iyi araştırmanızı öneririm. Lpg li araç almanızdansa lpg yi , iyi araştırarak, düzgün bir montajla kendiniz uygulatmanızı tavsiye ederim. Montaj , işçilik ve kit LPG de çok önemli.

Aklımda çok yok ama düşünürseniz kendi aracımı da size satabilirim. ( 2010 - 1.6 turbo ( yazılımlı ) - 18 jant - 220 bg - 300 tork, benzinli, boya - kaza - değişen yok )

Yorum

Davud bey,ben inisigniama1.6 t....vialle taktırdım.izmir akdal lpg de.10000 km oldu.hiç sorun yok.A16LET motorlara takılacak tek kit bu olmalı.alabileceğin içine sinen aracı al ve lpg taktır.mukemmel araç ve mükemmel çözüm budur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                  Hocam sonradan pişman olmamak ve keşke dememek için 1.6 T cosmo yada 1.4 T edition elagance(Yeni stil paket AFL li)..
                  Dediğiniz gibi ikisinden birine bakıcam artık, kışın kur artışı araçların fiyatlarını ciddi anlamda yukarı çekti hatta geçen sene satanlar ciddi zararlar ettiler bakalım 2 aya kadar ne değişecek o zamana kadar 1.6t ya da 1.4t almış olurum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                    Ben edition - elegance kullanıcısıyım. 43.000 km de aracım. 2010 model füme ( teknik gri renkli )
                    3,5 yıldır biniyorum ve çok memnunum. 1.6 turbo araç oldukça zevkli, atak.. 1.4 turbo da zevkli ve ekonomik araç.
                    Bütçenizi biraz yükseltebilirseniz, Düzgün araç bulacağınıza eminim. Sabretmeniz ve iyi araştırmanızı öneririm. Lpg li araç almanızdansa lpg yi , iyi araştırarak, düzgün bir montajla kendiniz uygulatmanızı tavsiye ederim. Montaj , işçilik ve kit LPG de çok önemli.

Aklımda çok yok ama düşünürseniz kendi aracımı da size satabilirim. ( 2010 - 1.6 turbo ( yazılımlı ) - 18 jant - 220 bg - 300 tork, benzinli, boya - kaza - değişen yok )
                    Ersin bey tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, forumdan bir araç almak benimde işime gelir ancak şu aralar değil biraz daha beklemem gerekiyor izmirdeyseniz aracınızı görmek isterdim, teklifiniz beni onurlandırdı hayırlısı diyelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemal
                      Davud bey,ben inisigniama1.6 t....vialle taktırdım.izmir akdal lpg de.10000 km oldu.hiç sorun yok.A16LET motorlara takılacak tek kit bu olmalı.alabileceğin içine sinen aracı al ve lpg taktır.mukemmel araç ve mükemmel çözüm budur.
                      Sağlam LPG takan firmalar var biliyorum forumdan takip ettiğim kadar 30.000-40.000 km aralığında problem yapmaya başlıyormuş, viale bu işin piri bugün 1.saniyede bir ustayla konuştum o da viale uygularsan sorun yaşamazsın diyordu, hatta benzinli al subapları değiştir arkana yaslan keyfini çıkar dedi ama en iyisini yine kullanıcılar bilir.... Sizin araç 2010 model mi? Sizin çözümünüz bana da bir umut olur....

Yorum

Subap kapağı ne ola ki ? yanlış bilgi olmasın. Subapları değiştir arkana yaslan demiştir. Ona kalırsa atiker obd li takıp subapları değiştir yine doğru ayarla sorunsuz binebilirsiniz. ))

Sorunumuz zaten subaplar.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yok o doğru dedi de ben yanlış yazmışım, yazarken dikkat etmemişim.....aslında şehir içi değerleri 7-9 lt/100 km civarı yaksa hiç LPG derdine düşmem lakin yol çok yapan biriyim, allıpta kapının önünde dursun diyemem, arabaya haftada bir binen biri olmadığım için LPG araştırıyorum.....yılda 45.000km garantidir altı olmaz.....

Yorum

Vialle nin sivil püskürme li kitinden bahsediyorsaniz metini bende duydum. LPG yi buharlastiran regülatör yok.
                            LPG farklı bir sistem ile yanma odasina sivi halde püskürme işlemi yapiliyor. Buda subaplari benzine benzer soğutma öznelliği uyguluyor. Bu da subap erimesinin onune geciyor.Ayni zamanda benzin gibi calistigi için verimi en üst düzeyde oluyor. Pratikte sanirim bu istem ile yuksek km leri deviren varmi yokmu bilmiyorum.
                            Teoride ve anlatılanlara gore bilgim bu kadar. Detayli arastirip bilgi vermek isterdim
                            Yanlisim varsa uyarin.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Aynen bugünkü ustada o şekilde anlattı....en iyisini yine o sistemi kullanan 40.000km devirmiş biri söyler.... bir haftasonu viale takan bir firmaya gidip durum hakkında bilgi alacağım özellikle 40.000km den sonra nasıl şikayetlerin oluştuğu, lpgden kaynaklanan sorunlara garanti verilip verilmediği konularını soracağım....ben de merak ediyorum bakalım ne diyecekler

Yorum

2010....56000km.

Yorum

İşleniyor...
                                X