Merhaba arkadaşlar, 6 sene passat B5 ve b5.5 kasa kullanımından sonra insignia'ya geçmeye kara verdim...kullandığım bütün araçlar lpgli idi insigniada öyle olmalı çünkü yıllık 40.000-45.000 km kesin yol yapıyorum....fiyat 45.000₺ geçmeyecek şekilde LPGye uyumlu nasıl bir insignia alınabilir? Tavsiyelerinize ihtiyacım var ancak aracı almak konusunda acelem yok uygun bir arac düşürene kadar bekleyebilirim....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tavsiye insignia
Collapse
X
-
Ynt: Tavsiye insignia
Kafanızdaki soruların cevaplarını eski konularda bulabilirsiniz. Tabii çok acilse. Acelem yok demişsiniz ama 3-5 saatte konunuza bir ilgi olmayınca Türk Milletine has olan eleştirmeyi hak görüyorsunuz. Size 2 cevap gelmiş ve yeterli aslında.45.000 bulmanız zor ve 1.4 araçlarda uyumlu. Karar sizin. Verdiğiniz/Vereceğiniz karar hayırlı olsun."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxSayın modoterator size çok teşekkür ederim yardımlarınız icin…konu başlığı açarken soruya ilk cevap veren siz oldunuz, anladığım kadarıyla sizde cevap olsun diye yazıyorsunuz…yine de teşekkür ederim…
Anlayışınız için teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ben şahidim. Garip garip sorularıma forumda tek tük cevaplar aldığım oldu. Cevap olsun diye kimse yazmaz bu forumda.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKimseye cevap olsun diye yazmıyorum bildiğim bir şey var ise paylaşırım bunun dışında bilmediğim konularda mesaj yazmam
Anlayışınız için teşekkürler.
Yorum
Yorum