Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil cosmo aranıyor flexride ve sunrof lu 50-55 arası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• acil cosmo aranıyor flexride ve sunrof lu 50-55 arası

s.a arkadaşlar bu araçlar ilk çıktığından beri sürekli aklımda almak nihayet zamanı geldi malum sitede çok var ama adamlar boyasız diyor sorgulama yapıyorum devamlı 3-5 tane çarpma ve hasar kaydı gösteriyor şu 10 günde en az 50 tane mesaj gönderdim ..sunrof mutlaka olmalı... bir boyasız cosmo buldum rengi füme 53 yazıyor normalmi

Ynt: acil cosmo aranıyor flexride ve sunrof lu 50-55 arası

Cosmo boyasiz bide flexi varsa daha ne olsun.. kafaniza yatti ise fiyat i normaldir.. model km bilemiyirum ama arac temiz ise 3ü ne 5 ine bakmayin derim ben.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

flexride özelliği yok

Yorum

İspartada vardi bir arac 2009 model flexili dvd 800 lu 19 jantli sunrooflu vs ama iste lpg var aracta
        Birde istanbulda ful paket var 55 yazmis 90 bin kmde
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ıspartayı aradım adam boyasız dedi sorgulamada iki kazası cıktı çamurluk ve tampon boyalı birde tüpü ilk alındığı gün takılmış brc marka 2009 da onun için uzak durdum tüpsüz terciğim kendim lovato ve ya prins taktıracağım brc de tüple birlikte %15-20 benzin harcıyormuş.. istabvuldakini göremedim link varmı

Yorum

İşleniyor...
          X