Sahibinden.com daki ilanlarin icinde gozume kestirdigim 2 adet insignia yi gormeye ve begenirsem almaya gittim bugun ankaradan istanbula. Ama onlarda olmadi maalesef. 70 bin 80 bin km lerde bukadar yipranmis olmasina sasiriyorum bu araclarin. Araba alamadik yine ama istanbulun keyfini cikariyorum şuan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ellerim bomboş dönüyorum yine :(
Collapse
X
-
Ynt: Ellerim bomboş dönüyorum yine
Sabitleyici ve sınırlayıcı aynı değilmi ben aynı biliyordum Uzun yola yılda bir kere çıkınca malesef deneme fırsatı olmuyor insanın bilmeden işaretlenmiş bir seçenek kusura bakmayın.Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasip164816136 hocam ilanıma bi bakın isterseniz. Cosmo değil ama yapacak bişey yok Eşim kafayı yedirdi manuel kullanamıyor o nedenle değiştirmek istiyorum belki hoşunuza gider.
Yorum
-
Yogun trafik olan illerimizde artik manuel yerine otomatik tercih ediliyor.
Benim ikinci aracimda otomatik istanbul trafiginde cok ise yariyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
insignia kolay kolay yıpranan bir araç değil. O km lerde abartı olmada bile normal bir bakım ve biraz özenli kullanımda bile eskime, parlama, yıpranma emaresi pek olmaz.
Olduysa hak getire araç linç edilmiştirCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum