Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia - Bu aracı almak üzereyim lütfen yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia - Bu aracı almak üzereyim lütfen yardım

Orjinal yazı sahibi: canbaz
    dizellerin periyodik bakımları pahalı değildir.Özellikle Opel araçların hiç değildir.
    yukarıda yazdıklarıma ekleme yapmak istedim.Dizel araçların (özellikle Opel) bakım masrafları benzinli araçlara göre pahalı değildir demiştim.Aşağıdaki tablo x Opel yetkili servisi tarafından bugün (06.06.2014) gönderilmiştir. Dizel araçların bakım masraflarının pahalı olduğunu düşünen arkadaşların ön yargılarının değişeceğini düşünüyorum.

İnsignia 1.6 Turbo Bakım Maliyetleri İndirimsiz Fiyat %10 İndirimli
    15.000/45.000/75.000/105.000 km.( STANDART BAKIM) 590 TL 530 TL
    30.000/90.000 km. ( ARA BAKIM ) 804 TL 724 TL
    60.000 KM.( AĞIR BAKIM ) 1.514 TL 1.363 TL

İnsignia 2.0 Dizel Bakım Maliyetleri İndirimsiz Fiyat %10 İndirimli
    15.000/45.000/75.000/105.000 km.( STANDART BAKIM) 738 TL 665 TL
    30.000/90.000 km. ( ARA BAKIM ) 792 TL 713 TL
    60.000 KM.( AĞIR BAKIM ) 1.562 TL 1.405 TL

https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Vergi konusu çok sıkıntı değil, aslında benzinde çok sıkıntı değil (son iki aracım passat 1.8 tsi ve bmw 330ci) ama yıllık 60.000 - 80.000 km yol yaptigim icin 80-100bin km de aldigim arabalara en fazla 1 yil binebiliyorum. Dolayisiyle 2.0 benzinlinin satisi cok cok zor olacak diye dizel bakiyorum. Bir cogunuzunda tavsiye ettigi gibi 1.6T aslinda motor donanim fiyat performans acisindan cok uygun ama onda da otomatik vites yok maalesef. Opel almak ne kadar zormuş

Yorum

Birde 100.000 e gelmiş 2.0 Cdti insignia almak riskmidir, yada insignialarda normal kullanildigi varsayilirarak riskli km kaçtan başlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
          Birde 100.000 e gelmiş 2.0 Cdti insignia almak riskmidir, yada insignialarda normal kullanildigi varsayilirarak riskli km kaçtan başlar.
          Valla hocam 100.000 km ye gelmiş bir insignia ben olsam almazdım... bana göe yarı ömrünü tamamlamıştırr... bi başkasına göre ömrü yoktur.. veya bi başkasına görede 400.000-500.000 km ye kadar götürebilir... Kullanım da çok önemli tabi...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben olsam o 2.0 T alırdım ağzına kadar dolu 4x4 emsal 2.0 cdti insignia 85-90 bin istenicektir arada en az 20 bin tl olucak Buda benzin fiyatını yeterince karşılar çok zevk alıcsgınızı düşünüyprum.
            65 bin tlye alırsanız o arabadan zarar etmeden 2-3 ayda satarsınız ( bende bu araca 6-7 ay önce 68 teklif vermiştim yok naptın demişti 75 den 70 lere indirmiş şimdi)
            2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
            Gerçek pilot

Yorum

Eğer araba temizse, siz de niyetliyseniz 60-65 aralığında kaçırmayın derim. uzun yıllar kullanmayacaksınız sonuçta, fazla zarar etmezsiniz.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu da güzel bence;
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63331156/detay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                  Arabanın donanımı çok iyi, km fazla değil, fiyatı düşük sayılır. Nedenmiş biliyor musunuz?
                  Tavan ve bagaj kapağı hariç komple boyalı Şayet boya takıntısı yoksa (ki bende var)
                  pekala alınabilir. O arabaya 55 bin yerine (55 bine bırakıyorlar) öteki arabaya 65 bin seve seve verilir.
                  Satıcı ile dün konuştum, şasi ve plaka numarasını tereddütsüz verdiler. Yaptırdığım sorguda 0 hasar
                  çıktı. Ama arkadaşımız dizele yöneldiği için buradan paylaşmak gereği duymamıştım.

Yorum

O zaman hakikaten clean car'mış

Yorum

aramistim saticisini boya durumlarini soyleyince tesekkur edip kapatmistim. Arac tam istedigim gibiydi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                        Arabanın donanımı çok iyi, km fazla değil, fiyatı düşük sayılır. Nedenmiş biliyor musunuz?
                        Tavan ve bagaj kapağı hariç komple boyalı Şayet boya takıntısı yoksa (ki bende var)
                        pekala alınabilir. O arabaya 55 bin yerine (55 bine bırakıyorlar) öteki arabaya 65 bin seve seve verilir.
                        Satıcı ile dün konuştum, şasi ve plaka numarasını tereddütsüz verdiler. Yaptırdığım sorguda 0 hasar
                        çıktı. Ama arkadaşımız dizele yöneldiği için buradan paylaşmak gereği duymamıştım.
                        Şaman bey, mecburen dizele yonelmek zorunda kaldim zira 14 15 lt lerde benzin tuketimi oldugunu ogrendim.

Yorum

Şuan linkteki araç ile ilgileniyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60142301/detay

km 103.000 diyor, Murat bey bu km lerde bir insignia tercih etmeyin demişti, ne yapacam bilmiyorum.

Yorum

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla flexride, ergonomik spor deri koltuklu ve DVD800 olan bir cosmo.
                            Murat Bey kardeşimin düşüncelerine saygı duyan bir insan olarak 100.000 km ömrü bitmiş fikrine katılmıyorum.Çünkü; iyi bakılmış bir dizel motor (markaya göre değişiyor) 500.000 km yol yapabilir.

Yorum

şu araba benim dikkatimi çekmişti, çok özellik yok ama fiyatı uygun sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65256885/detay

Yorum

Şaman bey, mecburen dizele yonelmek zorunda kaldim zira 14 15 lt lerde benzin tuketimi oldugunu ogrendim.
                                Bu kanaate nasıl ulaştınız bilmiyorum. Çağrı Kardeşimiz Odak/iSTANBUL çalışanı; yakıt bilgisini buradan paylaşmıştı.
                                Kaldı ki siz senede 80-100 bin km yol yapmaktan bahsediyorsunuz. Bu kadar km şehir içinde yapılmaz, uzun yol yapıyor olmalısınız.
                                Dört çeker ve flexride bir araçla uzun yol yapmak başlı başına bir keyif olur. Uzun yolda bu aracın yakacağı benzin 10 lt/100 km olur. Fazlasını bir yıl süreyle ben karşılamayı taahhüt ediyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X