Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia - Bu aracı almak üzereyim lütfen yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia - Bu aracı almak üzereyim lütfen yardım

Orjinal yazı sahibi: Onur
    Haydi notere o zaman
    +10

Yorum

180 beygir ve iki çeker araba birçok konuda bizleri tatmin ederken 4çeker ve 220hp araba kaymaklı ekmek kadayı
      2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Orjinal yazı sahibi: 025ORHAN
        merhaba çok para deymez yakıt 1tl yakar bence jantları uygundeyil konpile deridöşeme okadar iyideyil ayrıca 4 çeker için en az 3000 bin mot0r lazım 2000 motor yetersiz oparaya 16 180 cozmzo 1012 hatta 2013 alın benim fikrm bu ama ginede siz bilirsiniz nöt cozmo alin
        2.0 Turbo motor, 220 hp, nasıl yetersiz oluyor?
        Kimse kusura bakmasın da yalan yanlış, bilip bilmeden,
        laf olsun diye yorum yazıp arabalarımızı öldürmeyelim lütfen
        KESİNİKLE KATILIYORUM.

Yorum

1.6 4 çeker subaru imprezam basınca gidiyor da (100 hp), 2.000 motor turbolu araba 4 çekerle gitmeyecek mi? El insaf
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Tek handikapı 2.0 lt olması, satarken biraz sıkıntılı olabilir, zaten bu araçta uzun zamandır satış ilanlarında...
            Hasan Bey kardeşim, çok doğru söylüyorsunuz. Bu araba ilkin Şubat ayında satılık oldu,
            ilk ilanda fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 76.000.- tl idi.

Orjinal yazı sahibi: i_zec
            27 Mayısta 50.000 km de olan araç 6 haziranda 72.000 mı olmus ? yanı 10 gunde 22.000 km...
            bence bu işte bi hata var.yada araba nasıl olsa satılacak diye galeride durmaktan çok gezmek için kullanılmış....
            Şubat ayından bu yana 22.000 km yapmış, aylık ortalama 5.500 km, çok fazla da sayılmaz.

Yorum

Ben aracımla takas etmek için aramıştım.Geri dönmedi öyle kaldı.Kesinlikle keyif arabası.Ama bütün kontrollerini yaptırıp almak lazım.Performanslı arabaları kibar kullanacak çok kimse yok
              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Değerli arkadaşlar, yardımlarınız, ilginiz, bilgilendirmeleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Insıgnıa dan vazgeçmiyorum ama tercihimi 2.0 CDTI cosmo dan yana kullanmaya karar verdim.

Eğer çevrenizde 2.0 CDTI Cosmo, Flexi, Sunroof, Orjinal Navi+Joystik, Deri koltuk özelliklerinin bulunduğu düşük km li satılık insignia biliyorsanız haber verebilirseniz çok sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
                  Değerli arkadaşlar, yardımlarınız, ilginiz, bilgilendirmeleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Insıgnıa dan vazgeçmiyorum ama tercihimi 2.0 CDTI cosmo dan yana kullanmaya karar verdim.

Eğer çevrenizde 2.0 CDTI Cosmo, Flexi, Sunroof, Orjinal Navi+Joystik, Deri koltuk özelliklerinin bulunduğu düşük km li satılık insignia biliyorsanız haber verebilirseniz çok sevinirim.
                  Güzel tercih flexi bulunması zor, otomatik ve 160 hp tercih edin. chip tuning ile çok güzel gidecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh

2.0 üzerine yoğunlaştığınıza göre vergiyi kafaya takmıyorsunuz demektir, sizin saydığınız donanımda temiz bir araç en az 80.000 ister diye düşünüyorum.
                    65.000 TL ye bu dolulukta 2.0Turbo bulmuşsunuz, aradaki takribi 15.000 TL 'lik farkı amorti edebilecek kadar çok yol yapacakmısınız önce bunda emin olmanız gerekmektedir. ( 2.0T ve 2.0cdti arasında şehir içinde MAKSİMUM 5 litre farkeder, şehir dışında dahada altına düşer )
                    (15.000 TL üzerinden hesaplarsak , aradaki farkı amorti edebilmek için yaklaşık 75.000 km yol yapmanız gerekmektedir.)

Dizellerin periyodik bakımları daha pahalıdır, performans olarak 2.0T ile uzaktan yakından ilgisi yok..

Bütün bunları göz önünde bulundurarak daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

dizellerin periyodik bakımları pahalı değildir.Özellikle Opel araçların hiç değildir.
                      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Çok bulandırmayın. 1,6 T cosmo + flexi alın. Keyfine bakın
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                          dizellerin periyodik bakımları pahalı değildir.Özellikle Opel araçların hiç değildir.
                          Aynı modelde ve aynı bakımları yapılan Opel Corsa 1.3 cdti için , 2.0 Turbo Insignia ' ya ödediğimizden daha fazla bakım parası ödemiştik.

Bayii bize şaka yaptı o zaman...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                            Çok bulandırmayın. 1,6 T cosmo + flexi alın. Keyfine bakın
                            Bu da güzel düşünce , en azından 1,6 nın ikinci eli 2,0 dan daha iyi. Satmak istediğinizde de 1,6 sorun olmaz ama 2,0 benzinlinin alıcısı zor çıkar.

Yorum

1,6t ler şu an prim yaptı. uyguna aldığım araç 50 den aşşa bulunamıyor kolay kolay.
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                                Bir hafta önce 30.000 km bakım için yetkili servise (Mobil 1 0-40 yağ dahil) 689 TL ödedim
                                Aracım performansı ve geri kalan herşeyi ile bu bakım masrafını hak ediyor

Yorum

İşleniyor...
                                X