2012 bmw 525 x drive( 260.000 0 km si) 180.000 190.000 tl arası satışı var yüzde kaçl düşmüş ? hesabı kuvvetli olan varsa bilgilendirsin ltf :P
Kaba bir hesapla %30 değer kaybetmiş olur. Bizim araçlarımız da bu düzeyde değer kaybediyor, daha fazla değil.
Sufyan Bey Kardeşim, tartıştığımız biturbo aracın o km fiyatı 151.000.- tl, sahibi 100.000.- tl'ye verse hiç düşünmeden alırım.
Hasan Bey, satıcı ile iki gündür konuşuyorum zaten, iyice ahbap olduk Arkadaşın benzin istasyonu var.
Bu araba Opel yetkili satıcısı olan bir müşterinin arabasıymış.Bunlar ikinci sahibi, başka bir sürü de araçları var.
Bunu satıp yerine BMW veya AUDİ almayı düşünüyorlar,şikayet yok,sırf değişiklik olsun diye. İlk aradığımda benim
alımkarlığım yoktu, sırf Faruk Bey için ve meraktan arayıp konuşmuştum. Bu arada bir de hata yaptım,dedim ki bu
arabayı sattığınıza pişman olacaksınız.
Sonradan benim de kanım ısındı arabaya, rengi çok güzel, servis bakımlı, benim arabam da çok iyi, hemen
hemen bütün donanım bende de var.Ama bu araba dört çeker ve 195 hp, birden heves ettim
İkinci arayışım hatır sormak, arayan soran var mı demek içindi. Yarım saat sohbet ettik, arabayı iyice tanımıyor bile.
Örneğin Flexride filan anlamıyor, arabada Navi900 var, ne olduğunu bilmiyor. Neyse, uzatmayayım, en sonunda ben talip olsam son fiyat
ne olur dedim. 110 bin olur dedi, biraz daha asılsam birkaç bin daha belki düşerdi ama bir şey demedim. Çünkü;ben
100.000.- tl den fazla veremem. Arabama 85.000.- tl'ye talip var, hemen satar 15.000.- eklerim. Bu dört çeker farkı olur, biturbo (10.000 tl)
bana kar kalır.Ama vermiyor adam. Kısmetten ziyade bir şey olmayacağına da ben inanırım, iyi bir fırsat olabilirdi, kısmet
Merak ettiğim şu ki, sitedeki tek biturboya sahip Kamil Bey kardeşim ile Fatih Bey bu konuda fikir beyan etmediler
Şaman bey bir şey demeye gerek yok, çünkü tecrübe ve bilgisi daha fazla olan arkadaşlar konuyla ilgili fikirleri beyan ediyorlar.
Ben daha tecrübemin artmasını bekliyorum.
Yorum