Duyuru
Collapse
No announcement yet.
biturbo aranıyor :)
Collapse
X
-
Ynt: biturbo aranıyor
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: insgna44Başlığı açan çeliker arkadasımız Biturbo aranıyor yazmış mercedes audi bmw aranıyor yazmamış...... Çeliker de mutlaka düşünmüş olmalı bu markaları.... 110 u veren 150 yi de verir mantığıyla yaklasırsak (+40bin ii para ortalama bir araç parası) bu böyle gider 200 250 yede piyasada yok yok en gözde araçlar alınabilir....değer yada değmez ..... eder yada etmez ... Bİturbo kullanan arkadaşlar bunu daha iyi cevaplayabilir..
ama sunu görüyorum insignia yı değiştirip farklı markalarda araç kullanan arkadaşlar dönüp insignia' ya baktığında biraz acımasız davranıyor ...
Benim sahsi görüşüm 100 lira civarında Biturbo 195 hp temiz bir insignia bulunabilirse alınır ve binilir...
Lafım ortaya Karışık kim üstüne alınırsa
Bir insignianın kıymetini, değerini şuan kullanandan çok, kullanıpta satanlar çok daha iyi bilir, ben 4 yıl/90000 km insigniamı keyifle kullandım, bu fiyatlara alınabilecek , keyifle kullanılabilecek ender araçlardan, ama bu ilandaki araç için konuşuyorum ben, bana göre fiyatı fazla, 2013 olsa km 20000 bin olsa on numara, ama km 50 bine gelmiş 3 yaşında bi araca o rakam bence fazla, diğer taraftan tabiki buraya mercedes, audi, bmw aranıyor yazıcak değil, burası bir insignia formu, takımı, ailesi vs vs...
Sevgi ve saygılarımla...
Aracın fiyatına da gelince adam istediği rakamı yazmış sende bende düşüncelerimizi yazdık eder etmez bilmem... ama 75 e verecek hali yokk.. 29 binde kaputu boyalı sol dan hasar almış bir araç almaktansa orjinal kazasız flex i olan bir aracı biraz pazarlıkla daha makul bir rakama almak daha mantıklı gibi...
Haa bu arada insignia nın değerini bilen APG 09 ile sitenin gönüllerini kazamış bir arkadassın yazdıklarım sanki sana gibi olmuşş.. Aslında sana deildi daha önceki bir çok konuda yazılanlara cevaben yazmıştım
Saygılar bizden..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: insgna44Başlığı açan çeliker arkadasımız Biturbo aranıyor yazmış mercedes audi bmw aranıyor yazmamış...... Çeliker de mutlaka düşünmüş olmalı bu markaları.... 110 u veren 150 yi de verir mantığıyla yaklasırsak (+40bin ii para ortalama bir araç parası) bu böyle gider 200 250 yede piyasada yok yok en gözde araçlar alınabilir....değer yada değmez ..... eder yada etmez ... Bİturbo kullanan arkadaşlar bunu daha iyi cevaplayabilir..
ama sunu görüyorum insignia yı değiştirip farklı markalarda araç kullanan arkadaşlar dönüp insignia' ya baktığında biraz acımasız davranıyor ...
Benim sahsi görüşüm 100 lira civarında Biturbo 195 hp temiz bir insignia bulunabilirse alınır ve binilir...
Lafım ortaya Karışık kim üstüne alınırsa
Bir insignianın kıymetini, değerini şuan kullanandan çok, kullanıpta satanlar çok daha iyi bilir, ben 4 yıl/90000 km insigniamı keyifle kullandım, bu fiyatlara alınabilecek , keyifle kullanılabilecek ender araçlardan, ama bu ilandaki araç için konuşuyorum ben, bana göre fiyatı fazla, 2013 olsa km 20000 bin olsa on numara, ama km 50 bine gelmiş 3 yaşında bi araca o rakam bence fazla, diğer taraftan tabiki buraya mercedes, audi, bmw aranıyor yazıcak değil, burası bir insignia formu, takımı, ailesi vs vs...
Sevgi ve saygılarımla...
Aracın fiyatına da gelince adam istediği rakamı yazmış sende bende düşüncelerimizi yazdık eder etmez bilmem... ama 75 e verecek hali yokk.. 29 binde kaputu boyalı sol dan hasar almış bir araç almaktansa orjinal kazasız flex i olan bir aracı biraz pazarlıkla daha makul bir rakama almak daha mantıklı gibi...
Haa bu arada insignia nın değerini bilen APG 09 ile sitenin gönüllerini kazamış bir arkadassın yazdıklarım sanki sana gibi olmuşş.. Aslında sana deildi daha önceki bir çok konuda yazılanlara cevaben yazmıştım
Saygılar bizden..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: celikler05
Navi900 vs bir çok artısı olan, iki yaşındaki öteki araça 100.000.- veririm. Ben veririm de adam arabasını
o fiyata verir mi onu bilmem
Yorum
-
Şaman bey, diğer araç 115 bin , bu araç 75 bin, arada 40 bin gibi ciddi bir rakam, km ve model farkı var, saydığınız özellikler asla 40 bin etmez görüşündeyim, diyorumya zevkler ve renkler meselesi, ben alıcak olsam bu aracı düşünürdüm kesinlikle, 115 bin gibi bir bütçem olsa farklı markalara yönelirdim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: furkan1Opel malesef 100 bin km'den sonra para etmiyor,o manada söylemiş olabilir hasan arkadaş2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum