Duyuru

Collapse
No announcement yet.

biturbo aranıyor :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: biturbo aranıyor

Bi turboda olsa 115 bin tl 2.el insignia için çok fazla bence, bi turbo yerine 2.0 dizel cosmo, 75-80 bin gibi rakamlara alınabilir, aynı fiyatları 2.el gerçek opc alınır...

Yorum

Hasan Bey, haksızlık etmeyelim. Dört çeker , 195 hp turbo dizelin kralından bahsediyoruz. Arabada açılır tavan hariç (iyi ki yok) full donanım var. Kazası, boyası değişeni yok;hatta garantisi devam ediyor;daha 47.000 km yol yapmış.
      75-80 bin liraya aynı donanımda 160 HP cosmo nerede var? Örneğin benim arabam da aynı özelliklere sahip 160 hp, cosmo;emsali pek az ve en ucuzu 85.000 tl ki ben o paraya arabamı vermem. Sahibinden.com bir sürü araç sergiliyor, çoğu standart cosmo, artısı yok, çakma navigasyonlar, vuruk,kırık, ya çok km yapmış, ya modeli 2010 ve altı. BMW'nin 5.25 full arabasında bu araçtaki donanım yok, üstelik kaç lira biliyor musunuz? İki İnsignia parası. Valla, ben arabamı satabilsem gözümü kırpmadan bu arabayı alırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Ilan açıklamaları bu araca ait değil sanırım,intellink falan yazıyor
        Merhaba Bülent Bey
        Satıcı ile konuştum, araçta NAVI900 var, kötü niyetli değil ama arabayı tanımıyor.
        Örneğin flexride var arabada, ne olduğunu bile bilmiyor, bu yüzden yazmamış.
        Ergonomik spor deri koltuk, ısıtma var, yazmamış. Dediğim gibi, kötü niyetli değil,
        sadece bilgi eksikliğinden kaynaklı. Yarım saat sohbet ettik telefonda

Yorum

sıfır fiyatı düşünüldüğünde fiyat ı normal bencede... Bi turbo 195 hp fulll bir araç hepimizin favorisi olabilecek bir araç fiyatını sonuna kadar hakediyorr araç temiz ise..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Su bir gercekki biturbo diye bi insignia oldugunu sadece bizim forumdakiler biliyordur bazi danismanlarin bile bilmedigini dusunuyorum onun icin bence o fiyatlar araba hak etse bile fazla gibi
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Su bir gercekki biturbo diye bi insignia oldugunu sadece bizim forumdakiler biliyordur bazi danismanlarin bile bilmedigini dusunuyorum onun icin bence o fiyatlar araba hak etse bile fazla gibi
              Gökhan kardeşim, yerden göğe kadar haklısınız. Arabanın sahibi bile aracı iyice tanımıyor.
              Bizim iş yerinde proje müdürü olan bir arkadaşımızda 2013 model 5.25 BMW var. Bu araçtaki bilimum
              donanım İnsigniada da var; hatta BMW'de olmayan özellik (AFL) bile var. O araç 92.000.- Euro kampanyalı fiyatla alındı, İnsignidan fazlası vakumlu kapılar. Emin olun doğru, 276.000.- tl nerede, 115.000.- tl nerede?

Yorum

Şaman abi 5 ile insignia cok farkli kulvardalar ama... marka farki 1 2.side 5 gercekten insignia icin 3 4 gomlek ustte
                F30 Sport+

Yorum

Eski kasa bir araç için o fiyat oldukça yüksek

Yorum

Zevkler ve renkler tartışılmazmış, bana göre o araca o fiyat çok, km çokta düşük değil, 47 binde, benim için yarı ömrünü tamamlamış, dediğim gibi bence 115 veren 130-140 ta verir, şuan 0 km bmw 5,18, yada e180 satılıyor, fiyatları 150 civarı, ikinci elde 3 bin - 10 bin km arası 3-5 aylık 140 binlere sıfır ayarında araçlar var, 47 binde ikinci el, üzerine makyaj yemiş bir insigniaya o parayı vermektense 140-150 verip güncel kasa bi bmw yada mercedes çok daha mantıklı bence...

Bu benim şahsi görüşüm, kimse üzerine cevap olarak alınmasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      Zevkler ve renkler tartışılmazmış, bana göre o araca o fiyat çok, km çokta düşük değil, 47 binde, benim için yarı ömrünü tamamlamış, dediğim gibi bence 115 veren 130-140 ta verir, şuan 0 km bmw 5,18, yada e180 satılıyor, fiyatları 150 civarı, ikinci elde 3 bin - 10 bin km arası 3-5 aylık 140 binlere sıfır ayarında araçlar var, 47 binde ikinci el, üzerine makyaj yemiş bir insigniaya o parayı vermektense 140-150 verip güncel kasa bi bmw yada mercedes çok daha mantıklı bence...

Bu benim şahsi görüşüm, kimse üzerine cevap olarak alınmasın
                      Kesinlikle katılıyorum, 2 sene sonra aynı fiyata satma işi hayalin ötesine geçemez
                      Insignia'nın 2. elinini , opelin sitesindeki 0 fiyatları baz alarak kıyaslamamakta yarar var

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Başlığı açan çeliker arkadasımız Biturbo aranıyor yazmış mercedes audi bmw aranıyor yazmamış...... Çeliker de mutlaka düşünmüş olmalı bu markaları.... 110 u veren 150 yi de verir mantığıyla yaklasırsak (+40bin ii para ortalama bir araç parası) bu böyle gider 200 250 yede piyasada yok yok en gözde araçlar alınabilir....değer yada değmez ..... eder yada etmez ... Bİturbo kullanan arkadaşlar bunu daha iyi cevaplayabilir..

ama sunu görüyorum insignia yı değiştirip farklı markalarda araç kullanan arkadaşlar dönüp insignia' ya baktığında biraz acımasız davranıyor ...

Benim sahsi görüşüm 100 lira civarında Biturbo 195 hp temiz bir insignia bulunabilirse alınır ve binilir...

Lafım ortaya Karışık kim üstüne alınırsa

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Bana göre konunun özeti bu , bu aracı ancak bizim forumdakiler gibi araştırmacı ve bilgi sahibi olan ve bu aracı özellikle kafayı koyan biri alabilir ancak...
                          Normal bir adama gidipte bu araba çift turbo 4x4 dediğin zaman, banane abicim ben az yaksın diye dizel alıyorum ne yapayım bunu der
                          İleride satarkende ancak özel bir alıcı kitlesine hitab edebilir.. Bu yüzden bu fiyatlara 2. el alırken, 3. el olarak satabileceğiniz fiyatlarıda gözden geçirmekte yarar var diye düşünüyorum.
                          (Neredeyse 3 yaşında 50.000 km ' deki araca bu paraları vermekten bahsediyorum, genel olarak biturboya karşı değil )

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                            Başlığı açan çeliker arkadasımız Biturbo aranıyor yazmış mercedes audi bmw aranıyor yazmamış...... Çeliker de mutlaka düşünmüş olmalı bu markaları.... 110 u veren 150 yi de verir mantığıyla yaklasırsak (+40bin ii para ortalama bir araç parası) bu böyle gider 200 250 yede piyasada yok yok en gözde araçlar alınabilir....değer yada değmez ..... eder yada etmez ... Bİturbo kullanan arkadaşlar bunu daha iyi cevaplayabilir..

ama sunu görüyorum insignia yı değiştirip farklı markalarda araç kullanan arkadaşlar dönüp insignia' ya baktığında biraz acımasız davranıyor ...

Benim sahsi görüşüm 100 lira civarında Biturbo 195 hp temiz bir insignia bulunabilirse alınır ve binilir...

Kesinlikle...
                            İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

3 yaşındaki bu aracın iki yıl sonraki değeri maximum 70 bin tl olacaktır belkide daha az,
                              hem mevcut kasa makyajlandı hem kilometresi bakımından hasss hasss

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44

Bir insignianın kıymetini, değerini şuan kullanandan çok, kullanıpta satanlar çok daha iyi bilir, ben 4 yıl/90000 km insigniamı keyifle kullandım, bu fiyatlara alınabilecek , keyifle kullanılabilecek ender araçlardan, ama bu ilandaki araç için konuşuyorum ben, bana göre fiyatı fazla, 2013 olsa km 20000 bin olsa on numara, ama km 50 bine gelmiş 3 yaşında bi araca o rakam bence fazla, diğer taraftan tabiki buraya mercedes, audi, bmw aranıyor yazıcak değil, burası bir insignia formu, takımı, ailesi vs vs...

Sevgi ve saygılarımla...

Yorum

İşleniyor...
                                X