Merhaba,bir arkadaşım 1.4 insignia arıyor.Umarım alıcıyada satıcıya da bir faydamız dokunur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4T aranıyor...
Collapse
X
-
Ynt: 1.4T aranıyor...
Bundan iki hafta önceydi il dışına seyehate çıkmıştım, aracımı kardeşime bırakmıştım kullanması için
kardeşimin arkadaş çevresinden biri babasına arıyormuş 1.4 İnsignia 60.000TL teklif ettiler ama olmaz dedim.
Daha beraber geçireceğimiz uzun günler var hesabıİnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydinBundan iki hafta önceydi il dışına seyehate çıkmıştım, aracımı kardeşime bırakmıştım kullanması için
kardeşimin arkadaş çevresinden biri babasına arıyormuş 1.4 İnsignia 60.000TL teklif ettiler ama olmaz dedim.
Daha beraber geçireceğimiz uzun günler var hesabı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydinBundan iki hafta önceydi il dışına seyehate çıkmıştım, aracımı kardeşime bırakmıştım kullanması için
Daha beraber geçireceğimiz uzun günler var hesabıİnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
Eğer niyetiniz hala var ise elimizde 1 adet a.4 T serisinin en fullü var..İlgilenirseniz;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0238709/detay/İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG
Yorum
-
İlginiz için teşekkür ederim.Arkadaşıma araç aldık.Trabzon'dan 1.4 T edition elegance .Bir kişiyi daha insignia sahibi yaptık.Arkadaşım çok memnun.Bu arada uygun fiyata satılan bir aracı daha eksiltmiş olduk2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
Yorum