Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARANIYOR :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARANIYOR :)

Slmlar herkese.. Artık kararımı verdim ve 1.4T insignia alıcam inş..

** 1.4T edition elegance+stil paket (afl+18'' jant)
    **Renk siyah veya beyaz
    **Çok fazla km yapmamış

Memlekete de yakın olursa tadından yenmez Varsa bildiğiniz haber ederseniz sevinirim..Haberlerinizi bekliyorum en acilinden

Ynt: ARANIYOR

aynı arabayı bnde araştırıyorum 10-15 bin km arası full araçlar 59 bin ₺ dan başlıyor sahibindnde

bnm anlamadığım bi olay aynı temizlikte modelde doluluktaki 1,4t ile 1,6tnin arasında 10bin ₺ var 1,4 daha pahalı bunun sebebi nedir
    İNSİGNİA'sız

Yorum

Allah gönlünüze göre araçlar nasip eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

istediğiniz araç bende mevcut. aracı yazın satmayı düşünüyorum aslında. şuanda satılık değil ayrılabilirmiyim onu da bilmiyorum kafamda bir fiyat var olursa verebilirim. özelden mesa atarsanız fiyat aralığınızı. konuşabiliriz
        2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Allah gönlünüze göre araçlar nasip eylesin
          inş sağolun nisan mayıs gibi bu araçların fiyatları ne olur sizce azalırmı artar mı yeni kasanın çıkması ve piyasaya 2013 1.4t lerin çoğalmasıyla ben biraz düşeceğini düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir..
          İNSİGNİA'sız

Yorum

Bende düşmesini çok istiorum ama bu gidişle düşmesi zor gibi görünüyor.. Teşekkür ederm yorumlar için ama yardımcı olacak arklar daha da yorum yazarsa sevinirim

Yorum

İşleniyor...
            X