Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 Aranıyor...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 Aranıyor...

Kıymetli İnsignia Severler. aracımla kaza yaptığım için satmıştım mart ayı gibi. yeniden almak istiyorum. bana önerebileceğiniz 1.6motor 40.000 km altı hasarsız, kazasız, fiyatıda uygun İnsignia arıyorum. Nette geziniyorum uzun zamandır fakat güvenilmiyor çok uygun araçlarda var düşünün ki benim sattığım araca baktım hasarsız kusursuz yazdıkları için güvenip itimat edemiyorum.Buraya yazmamın nedeni burdaki şahıslar araçlarına değer verdiği için gözü gibi baktığı için güvenebilirliği fazladır düşüncesindeyim. yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: İnsignia 1.6 Aranıyor...

O kadar karamsar olmayin piyasada bizim araclardan daha duzgunu olanlari bile var sorun araclari gosterebileceginiz duzgun servisi bulmakta alacaginiz araci begenin baska sehirde bile olsa mutlaka bizden birisi orada ikamet eden vardir size yardimci olur ama siteden bulursan odaha iyi olur simdiden yeni araciniz hayırlı olsun
    2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
      O kadar karamsar olmayin piyasada bizim araclardan daha duzgunu olanlari bile var sorun araclari gosterebileceginiz duzgun servisi bulmakta alacaginiz araci begenin baska sehirde bile olsa mutlaka bizden birisi orada ikamet eden vardir size yardimci olur ama siteden bulursan odaha iyi olur simdiden yeni araciniz hayırlı olsun
      İnanın ki Okadar zoruma gittiki sattığım aracın yaklaşık 17.000 tllik hasar kaydı vardı adam temiz masrafsız çizik dahi yok demişti ilanda hatta plakada belki yanlış hatırlamışımdır diye mesaj attım hasar bilgileri dahi geldi. tamam aracım çok temizdi fakat hasar kaydını saymazsanız. İnşallah İstediğimiz gibi bir araç bulabilirim. teşekkür ederim.

Yorum

Insaalah Allah hayirlisini nasip etsin
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İyi araçlar ve güvenilir insanlar vardır mutlaka.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

156302703 ilan no sahibinden bakın insanının bundan guzeli yok

Yorum

İşleniyor...
            X