Selamın aleykum arkadaşlar benim kullanan arkadaşlara sorum olacak.... Arkadaşlar 49 milyara 1.4 t 140 stil paket afl katlanır ayna 18 jant DVD tv var ama almadan önce sizlere sormak istedim Elazığ da yaşıyorum araba ne yakar en korktuğum mesele bu sakin kullanımda ne yakar birde fiyatı uygunmudur rengide beyaz.... Cevaplar için şimdiden sağolun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 t 140 yeni stil paket
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 t 140 yeni stil paket
Arkadas bu arabalarin fiyatini bu kadar neden olduruyorlar ben anlamiyorum 49 bine stil paket 2012 araba satiyorlar bu nedir ya ? Al kardesim cok uygun kacirma bence ama dizel araba gibi 5-6 litre yakmasini istiyorsan alma . Boylesine buyuk konforlu D sinifi arac alipta 8-9lt civari ( s ici) yakan bir araba alicaksiniz s disi 4.7- 5 lt lere kadar tuketim dusebiliyor. Sorarim size ayni segmentte daha az yakan benzinli bir arac varmidir? Passat falan derseniz ondada 8-9-10 lt tuketimler mevcut ayni sayilir. gidin alin gonul rahatligiyla binin ayni araba bende var 8.5lt suan tuketimim.2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz49a super otesi fiyat direk al kardesim hic dusunme. Buyuk konusmuyim ama bi daha sifir opel almam buyuk ihtimal golf 1.2 lerin 50milyar ustu piyasada insignia bu fiyata yazik gercekten2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
araç sehir içi kullanıma bağlı olarak 8-10 ltrearasında yakar.. ben nisanda sıfır 60bin tl ye aldım aracıı.
o fiyata araç kaçmaz ama bazen aracı kullanmadan farkedemiyorsunuz sorunlu olup olmadığınıı.. araç eğer temiz bi araçsa o fiyata kaçmazz.. AFL si yeter.. duruşu endamıı hızıııı konforuu bu segmenttekii araçlara tabirii caziysee 10 basar.. insignia sahibi olmak bi ayrıcalıkk benim içinnn sürerken keyiff aldığımm içindeykene güven veren bi araçç.. düsünme bile ama dediğim gibii aracıı araştırr çünkü fiyat biraz düsükk geldii bu fiyata satmalarının bir sebebi olmalııı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Bu ne kardeşim bu fiyata bu araç satılırmı madem araç ağır geldi ne diye alıyorsun arabanın değerini düşürmeye hakkınız yok araba bedava güle güle kullan şaka gibi
aracın satış poltikası pazarlama ile alakalı opel türkiye bence bu durumun tek sorumlusu ama sonuçta buda bir ticaret
aracı ilana koyuyorsunuz kendiniz için bir fiyat belirliyorsun ama 2 ay boyunca 2 kişi arıyor ve ne yapabilirsin ki fiyat kırmaktan başkaOpel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44araç sehir içi kullanıma bağlı olarak 8-10 ltrearasında yakar.. ben nisanda sıfır 60bin tl ye aldım aracıı.
o fiyata araç kaçmaz ama bazen aracı kullanmadan farkedemiyorsunuz sorunlu olup olmadığınıı.. araç eğer temiz bi araçsa o fiyata kaçmazz.. AFL si yeter.. duruşu endamıı hızıııı konforuu bu segmenttekii araçlara tabirii caziysee 10 basar.. insignia sahibi olmak bi ayrıcalıkk benim içinnn sürerken keyiff aldığımm içindeykene güven veren bi araçç.. düsünme bile ama dediğim gibii aracıı araştırr çünkü fiyat biraz düsükk geldii bu fiyata satmalarının bir sebebi olmalııı
Bencede fiyat düşük araştırma yapmadan alma sakın
1.4T INSIGNIA
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gardiyan.14Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Bu ne kardeşim bu fiyata bu araç satılırmı madem araç ağır geldi ne diye alıyorsun arabanın değerini düşürmeye hakkınız yok araba bedava güle güle kullan şaka gibi
aracın satış poltikası pazarlama ile alakalı opel türkiye bence bu durumun tek sorumlusu ama sonuçta buda bir ticaret
aracı ilana koyuyorsunuz kendiniz için bir fiyat belirliyorsun ama 2 ay boyunca 2 kişi arıyor ve ne yapabilirsin ki fiyat kırmaktan başka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xaviveeeeeeeee mutlu sonnnn arabamı aldım abiler kardeşler mükemmel bi araba basmayınca yakmıor ama basınca hem seni ucuruyor hemde benzini =)=)
İnsignianın büyüsüne kapılıp fazla gazlamayın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum