Merhaba,otomatik hatcback bir araç arıyorum.Evde ikinci araç olacak,eşimin ve benim kullanacağım bir araç bakıyoruz.3 çocuk var (yaşları 5-8-10).Fiyat olarak 30.000 TL üst sınır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hatcback otomatik araç arıyorum.
Collapse
X
-
Ynt: Hatcback otomatik araç arıyorum.
Orjinal yazı sahibi: always33Golf güzel araç fakat biraz kalabalık olduğumuz için,yere yakın olması dezavantaj.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: always33Golf güzel araç fakat biraz kalabalık olduğumuz için,yere yakın olması dezavantaj.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enestrakyaOrjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: always33Golf güzel araç fakat biraz kalabalık olduğumuz için,yere yakın olması dezavantaj.
bence haklı... bende de daha önce jetta vardı satma sebebim karter koruyucunun en ufak bir sette sürtmesi idi...34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
-
Ön taraf için dediğiniz doğru. İnsigniaya göre araç epey salınım yapıyor ve biraz hızlı girilen kasislerde yaylanmaya bağlı olarak altı surtebiliyor. Lastik yanak boyları da fazla olduğu için böyle bir sıkıntı var.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
Yorum
Yorum