Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tırnaksız Kadir’ime 10 numara araba buldum
Collapse
X
-
Ynt: Tırnaksız Kadir’ime 10 numara araba buldum
haha haha bunu kaç zamandır görüyorum ama 180 hpden indiktn sonra beni kesmez ama seni kesebilir 1.4ünden sonra haha alalım sana bunu tek olursun valla ama bana bu apaçi arabayı yakıstırdığın içinde tesüf ederim huhBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblhaha haha bunu kaç zamandır görüyorum ama 180 hpden indiktn sonra beni kesmez ama seni kesebilir 1.4ünden sonra haha alalım sana bunu tek olursun valla
Noldu len gücüne mi gitti?
Senin için fark etmez nasılsa sen ne yanlıyon ne de gazalıyorsun sana yeter olum bu. (Ortalaman düşük olur bunda )
Ben aracımdan memnunum bana yetiyo.[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
haha bana diyene bak sana 0.9tce renoda yeter aslında be baba ama beni düşündüğün için saolBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
yılmaz abi kadir böyle kapılara alışık değil kesin parmağını sıkştırrır haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxryılmaz abi kadir böyle kapılara alışık değil kesin parmağını sıkştırrır haha haha
Doğru söylüyorsun Emrecim. Bak bu hiç aklıma gelmemişti
haha haha haha[center]
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxryılmaz abi kadir böyle kapılara alışık değil kesin parmağını sıkştırrır haha hahaOrjinal yazı sahibi: OnurKadir valla bu araçla ilgiden sıkılırsınBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: emrezxryılmaz abi kadir böyle kapılara alışık değil kesin parmağını sıkştırrır haha hahaOrjinal yazı sahibi: OnurKadir valla bu araçla ilgiden sıkılırsın
Ne apaçisi olum aslan gibi araba yakışır sana ilgi manyağı olursun havan olur aslan Kadirim
Ona birde air taktıkmı vay vay vay beeee ihihi[center]
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
haha haha haha beni geçebilmek için aldırtmaya çalısıyosun dimi ama yemezler babaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Kadir bu tuzağa düşmez, cadde çoçuğudur, kalitelidir kendisi videodakilerle bir alakası yok.
https://www.youtube.com/watch?v=7YD9CsTt-3w
Yorum
-
serhan abi övdünmü yerden yeremi vurdun anlamadımBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum