bence böylede güzel eğer isterseni servise söyleyip getittirebilirsiniz...
opc ön panjur araştırmaktayım,fiyatlar biraz tuzlu.
üzerinde ki panjuru çıkarıp bunu takmak için servise mi gitmek gerekiyor,yoksa opelle ilgilenen herhangi bir kaportaçı takabilir mi.
üzerinde ki panjuru çıkarıp bunu takmak için servise mi gitmek gerekiyor,yoksa opelle ilgilenen herhangi bir kaportaçı takabilir mi.
çok kolay herhangi bir kaportacı takabilir kendiniz dahi takabilirsiniz
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
çok kolay herhangi bir kaportacı takabilir kendiniz dahi takabilirsiniz
o kadarda kolay değil, opc panjuru takmak için ön tamponun sökülmesi gerek...
hemen bir tane lazım ozaman,garantiyle falan başımız ağrımaz demi
garanti ile iligili bi durum sözkonusu değil...
çok teşekkürler,Bizim buralar mahrumiyet bölgesi ınsıgnıa hiç göremessin buralarda,
en yakın servis Mersin Gedizler opel.. netten güvenip alınabilir mi.2. el olma durumu falan olur mu ?
normal bi kaportacı takar abicim zaten söküceği 4 tane tampon 4 tanede panjur vidası
bence netten falan almayın forumdan çağrı beyle görüşün en kötü o size gönderir
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
evet çağrı bey her zaman sağolsun yardımcı oluyor.
Allah cümlemizi kazadan beladan esirgesin,2 yıldır ınsıgnıa'yı takip etmekteydim.epey paralara maloldu.
anlayacağın çağrı arkadaşımızın orda 600 ün üzerinde.daha hesaplı alırsam bütçeye faydalı olmuş olurum
Allah cümlemizi kazadan beladan esirgesin,2 yıldır ınsıgnıa'yı takip etmekteydim.epey paralara maloldu.
anlayacağın çağrı arkadaşımızın orda 600 ün üzerinde.daha hesaplı alırsam bütçeye faydalı olmuş olurum
elinden geleni yapar bence
Bir ara 2. El opc panjurlar satılıyordu, ancak uzun zamandır yok.
Sıfır ürünü ise En guvenilir en uygun fiyata Odak Dynamics'ten temin edebilrisiniz diye dusunuyorum
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum