Mevcut focus 1.6 ghia yı sattıktan sonra insignia almayı düşünüyorum.İki seçenek üzerinde düşünüyorum.Birincisi o km 1.4 stil paket 58,500 fiyat veriyorlar.Tabi 2012 elde renk ve araba kalırsa ben aracı satana kadar.İkinci seçenek 2010 yada 2011 50bin km yi geçmemiş 1.6 cosmo yu 50-53 bin seviyelerinde almak.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Arıyorum
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia Arıyorum
Arabanız çok güzel.Benim kriterler 2007 aracı sattıktan sonra modeli yükseltmek 2010 muhtemelen daha üst model konforlu araç arıyorum.Sizin aracın fiyatıda beni biraz zorlar.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Araçlar fiyat ve donanım olarak çok iyi.Bendeki sıkıntı şöyle.İç işleri bakanlığını araba çok eskidi 7 yaşına geldi diye ikna ettik.Model yüksetmem lazım.2010 desem burun kıvırıyor.Haklı kadın sen 2010 alırdın 3 sene sonra bunuda değiştirelim dersin diyor.Ö yuzden minimum 2011 düşük km li olmazsa 0 araç bakıyorum.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Arkadaşlar bu gün insigniyamı aldım yarın kavuşuruz inşallah kendisiyle.Araç 2011 16binde 1.6T Cosmo+Navi+Sunrof 51 bine aldım2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
İyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.Allah hepimize ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah.Boya olarakta sağ iki kapıda bel altı lokal boya var.Tabi bu dedikleri.Kapora verdim yarın ölçüm çihazını isteyip kendim ölçeceğim.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
Yorum