Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj üstü spoiler aranıyor....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bagaj üstü spoiler aranıyor....

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
    oncekı astra j ye kendım dokmustum on karlık ve arka opc spoılerı vallahı toplam ıkısı boya dahıl 120 lıraya malıyetı olmustu
    Sizin bu söylediklerinizi okuyunca şunu düşündüm, ya odak taşeron çalışıyor yada hakikaten bu fiyatlara mal edip çok güzel fiyata satıyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
      vallahı helal olsun la alakası yok fıberı kalın tumayıp macununu astarını guzel attıktan sonra üzerinin boyasını guzel yaptıktan sonra ıkısı arasındakı fark zaten anlasılmaz ama olay su tamam sonucta emek harcamıslar orası kesın ama 400 lıralık bır emek degıl ben ondan bahsedıyorum onun hakkı en baba olsun olsun 200 olsun kullanılan malzemelerı bıldıgım ıcın dıyorum bunuda sonucta tıcaret yapıyorlar ama mılletede bıraz acımak lazım sonucta fıber her zaman fıberdır
      sadece bu ürün değil, bodykitler bile piyasada bilinen fiyatlarıyla satılıyorsa, alanlarda halinden memnun kullanıyorsa benim birşey dememe gerek yok
      (Odak'taki fiber ürünler Ankara'da olmadığı gibi İstanbul içinde başka bayide de yoktur, o yüzden sanayi işi fiberlerle karşılaştırılmasın)
      InsigniaTEAM

Yorum

yurt dışı fıber mı admınım kalıtelı fıber dıyosun yani odak nerde yaptırıyor kendımı döküyor yoksa sanayıde döktüruyormu orasıda tartısılır bugun servıslerdekı tum karlıktı spoilerdi dısardakı fıbercılerden gelır orjınal plastık olan fıyatından satılır ben odagın yerınde olsam döktürtürdum sahsen ne ugrasacam kendı bunyemde fıberle neyse cagrı alan razı satan razı olduktan sonra gerısı teferruat dedıgın gıbı ayrıca suda var tıcaret tıcarettır

Yorum

Tabiki üretimi Odak kendisi servis içinde yapmaz. Ancak şu var, diğer servisler Bursa üretimi fiber alıyor, onunda kalitesi, işçiliği, görüntüsü ortada.
          parçanın bir ucuyla diğer ucu birbirini tutmaz, araçla birleşim yerleri 1 parmak yüksek olur sonradan takıldığını 10 metreden belli eder, vs. gibi

Yorum

Modifiye işi ayrı bir dünya, ayrıca sonu da yok. Zehri damardan bir kere aldınız mı duramıyorsunuz.. Orta - lüx sınıf bir araç için de fiyatlar biraz yüksek olabiliyor haliyle.. Keyif işi bu...
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Önceliği havaların ısınmasıyla beraber pasta cila ve wax uygulamasına verdim sonrasında çıtayı takıcam nasipse

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

İşleniyor...
              X