Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cosmo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 cosmo

10-11 30 bin we altı siyah, sarı dösemeli sunroof navi flexi olursada iyi olur bi canavar arıyorum yardımcı olursanız gerçek insigniateam li olma zamanı geldi

Ynt: 1.6 cosmo

umarım uygun bitane bulursunuz.şimdiden hayırlı olsun.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8320084/detay/

bu fiyata bedava
      2015 leon fr

Yorum

bende 2011 model siyah sarı iç döşemeli piano lake kaplamalı var bir tane.. araç 11000 km de.... flyaudio artı koltuk kafalıkları da mevcut mersin anamurda ikamet edyorum. ismim oğuz kaan ...niyetiniz olursa pm den yazabilirsiniz.
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1892392/detay/

Yorum

hakan abi senin ön gögüs siyah koltuklar kapalama şeklindemi tam çözemedi orayı ?
            ahmet abi çok sağol iyi dileklerin içn
            ihsan abi güzel araç gerçekten de ben navigasyon we joystick istiyorm montajı mümkün mü acaba opelde

Yorum

2009 navıgasyon joystikli afl far opc on arka tampon flexi sase hatasız kısacası resımde gordugun arac 55000
              2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

kaç km de hocam link fln warsa incelerm

Yorum

88000 de servıs bakımlı ılanım fılan yok malesef

Yorum

88Bin dusundugun km araliginin bay uzerindeymis tskler dj

Yorum

tercıhsızın tabıkı ama ben anlıyamıyorum bu mantıgı 88000 km fazla dıyenlerı cozemıyorum bu arabanın motoru 88000 km yapnca sıkıntı cıkarcak ıse o kadar para alınırken neden verılıyor pıyasada 1990 model araclar var ve atır catır satılıyor corsa astra vectra vb... ama ınsıgnıa olunca 88 fazla denmesı gercekten garıp gelıyor son bakımına kadar servıs bakımlı garantısı bıttı dısarıda sanayıde yaptırayım dıye dusunmedım aracın gucunu olce bılmek artık cok basıt bu teklojıde nasıl fazla olur 88 bılemedım sıze ozel olarak yazmadım sadece genel kanı bakımından yazdın yanlıs anlamayın lutfen

Yorum

abi ben 88bin fazla demedim benim düşündüğüm aralığa göre fazla bu arabanın yapıcagı km en kötü 500-600bindir doru düzgn yağını suyunu bakımını kullanım kosullrını akstmadan kullnıldıgı surece ama bu biraz otomobıl sektörüyle edinilen kişisel tecrübeyle araçla ilgili gelecekteki düşüncenize bağlı bi durum yanlıs anlasılmasın ben aracınız 88binde kilometresi çok imajı wermek gibi bi amacım yok ama bnm tercihlerim dahilinde değil km istedgm aralıkt degil saygılarımla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040
                          tercıhsızın tabıkı ama ben anlıyamıyorum bu mantıgı 88000 km fazla dıyenlerı cozemıyorum bu arabanın motoru 88000 km yapnca sıkıntı cıkarcak ıse o kadar para alınırken neden verılıyor pıyasada 1990 model araclar var ve atır catır satılıyor corsa astra vectra vb... ama ınsıgnıa olunca 88 fazla denmesı gercekten garıp gelıyor son bakımına kadar servıs bakımlı garantısı bıttı dısarıda sanayıde yaptırayım dıye dusunmedım aracın gucunu olce bılmek artık cok basıt bu teklojıde nasıl fazla olur 88 bılemedım sıze ozel olarak yazmadım sadece genel kanı bakımından yazdın yanlıs anlamayın lutfen
                          Kendinizce haklı olabilirsiniz ama banada 88 bin km cok asırı geliyor senede 10 bin civarı yapan birisiyim B'nde insignia arıyorum 30 bin kmden fazla olanı almam bu tercih sonuç olarak ama 88 bin km bence baya fazla kendi ayarımda almak istiyorum kardesimide biliyorum aklındaki düşünceler de bu yönde
                          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

hocam benimki 24000kmde
                            fiyatı da iyi bence
                            deri döşeme sonradan yaptırılmış bej tam deri leke bile yok

Yorum

Dj banada hakli geldi o zaman 88000 deki araci yari fiyata satalim 3 yilda ortalama 28000 fazla degil sehir icinde yapiliyor o kadar gezenler icin bu arada tam tarifinize uygun bi arac var arkadasimda yeni aldi bir tek sizin dediklerinize sunroof ve renk uymuyor.. Arac siyah sunroof haric full 8.000 kmde
                              1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
                              -
                              1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
                              -
                              2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

İşleniyor...
                              X