Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Facelift Spyshots - Gizli Çekimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Facelift Spyshots - Gizli Çekimler

Aynen öle gözüküyor. Eğer 175 hp olursa ortalık karışır ve harika olur
    <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

1.6 turbobenzinli 170ps olcakmış, 1.6dizel 175 ps değil 2.0 litre dizel motorlar olacak gücleri 136-175 ps arasında olacak yazıyor. 1.6 dizel 136 ps olacak. eylül 2014de makyajlı insignialar satışa sunulacak.
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        1.6 turbobenzinli 170ps olcakmış, 1.6dizel 175 ps değil 2.0 litre dizel motorlar olacak gücleri 136-175 ps arasında olacak yazıyor. 1.6 dizel 136 ps olacak. eylül 2014de makyajlı insignialar satışa sunulacak.
        Benim anladigimda 1.6 dizel 136-175 ps motorlar 2 litre varyantlari yerine gececek. Yani biturbo 195 hp motoru haric 1.6 litre euro 6 motora donecek
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

"Der Dieselmotor ersetzt die Zweiliter-Varianten und leistet zwischen 100 kW/136 PS und 125 kW/175 PS. "

2 litrelik motorların yerini alacak ve 136 ile 175 bg arasında güç üretecek şeklindeki çeviri doğrudur.
          Ancak seri üretim uygulamalarda 1.6 dizel motordan 175 bg'yi tek turbo ile almak biraz zor.
          Eğer bu haberde doğruluk payı varsa, Opel'in 2.0'dan sonra bir de 1.6 biturbo üzerinde çalıştığı spekülasyonunu yapabiliriz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
            "Der Dieselmotor ersetzt die Zweiliter-Varianten und leistet zwischen 100 kW/136 PS und 125 kW/175 PS. "

2 litrelik motorların yerini alacak ve 136 ile 175 bg arasında güç üretecek şeklindeki çeviri doğrudur.
            Ancak seri üretim uygulamalarda 1.6 dizel motordan 175 bg'yi tek turbo ile almak biraz zor.
            Eğer bu haberde doğruluk payı varsa, Opel'in 2.0'dan sonra bir de 1.6 biturbo üzerinde çalıştığı spekülasyonunu yapabiliriz.
            Bende haberi doğrulaman için seni bekliyordum abi. Bu muhtemel bu renault'un geliştirdiği 1.6 dci çift turbo 160 hp motor tarzında bir motor olacak

Yorum

Aslına bakarsan henüz haberi değil sadece çeviriyi doğruladım

Bu, yeni nesil 1.6 dizel motor ailesinde 136 bg'nin üstünde bir güçten bahseden ilk haber, ve henüz daha güvenilir kaynaklarda da yer almadı.

Yorum

okuduğuma göre değil duyduğuma göre 1.6 diezel 175 hp lik versiyonu olacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eylul 2014 mu?? Ben o zaman yeni kasa cikar diye dusunmustum...
                  2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Opel bu sefer dizel motorlarını kendisimi yapıyor ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

1.6 dizel 175 hp gelirse carsi karisir
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bende 1.6 175 hp olacağını zannetmiyorum büyük ihtimalle 2.0 cdti 175 hp olur ama keşke çift turbolu 1.6 dizel olsa buarada cçift turbonun bir eksisi var mı motor ömrünü etkiliyor mu acaba?
                        İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

1.6 CDTI Ecotec Motor

(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
                            Donanımhaber de bir arkadaş fark etmiş belki bu forumdan biridir resimde insignia nın arka farlarında krom çıtanın üstünde kalan kısmın far uzantısı var bantlanmış dikkatli bakınca özenle yapılmadığı için belli oluyor biraz bmw 5 serisi Gt yi andırdı bana.
                            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54

O benim abi Anti Opel'cilere inat gözlerine sokuyorum haha

Yorum

Arka Farların En Dışlarında Şişkinlik Var mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X