Almanya Opel fabrikasında çalışan bir gurbetçi, yaz tatiline geldiğinde Ankara'da bir servise uğramış. Aldığım bilgiye göre 2013 model yılında ledli stoplar, adaptif cruse control ve bazı elektronik yardımcılar olacakmış. Çok fazla detay anlatmamış ama söyledikleri kasa revizyonundan çok ilave donanımlar olacağı yönünde.
-Arkada spor çift egzoz gitmiş , sadece oyuk kalmış , yalan söylemeyeceğim çok kötü görünüyor kocaman iki tane oyuk.
-Ön tarafta sis farları yuvarlak olmuş (ki bu Opelin 2. kere tekerrür ettiği hata , Vectra B1 den B2ye geçişte de sis farları böyle değişime uğramıştı.. B1'in sis farları daha şık görünüyor bence , muhtemelen İnsigniada da böyle düşüneceğim.)
-Stoplar değişmiş görünüyor , tam görmeden yorum yok ama tasarım değişmemiş Led olursa harika olur
-Bir de sanıyorum Cosmo'da idi , videolardan izlediğimiz led aydınlatma sistemi "gelebileceği söylentiler arasında"
Bunlar test esnasında çekilmiş resimler. Tabii ki arkada kocaman 2 tane boşluk bırakmayacaklardır. Oralara egzoz ağızlarını koyarlar. Arka farların ise ben geometri olarak çok değişeceğini sanmıyorum. Ama full led olacak tahminimce.
Bence şu anki Insignia nın eksikleri şunlardır..
1.Direct Injection benzinli motor ki 2013 ten sonra 1,6 lt turbo 170 hp 280 Nm ve 200 hp 300 nm benzinli motor Insignia için henüz doğrulanmadı
2.Araç ağırlığnda azalma olmalı en az % 10 mertebesinde
3.Rüzgar sürtünme direndi 0,26-,025 oranın çekilmeli
İşte ozaman ÜBER INSIGNİA OLUR
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bence şu anki Insignia nın eksikleri şunlardır..
1.Direct Injection benzinli motor ki 2013 ten sonra 1,6 lt turbo 170 hp 280 Nm ve 200 hp 300 nm benzinli motor Insignia için henüz doğrulanmadı
2.Araç ağırlığnda azalma olmalı en az % 10 mertebesinde
3.Rüzgar sürtünme direndi 0,26-,025 oranın çekilmeli
İşte ozaman ÜBER INSIGNİA OLUR
Birde biz her ne kadar istemesekte (benim kendi görüşüm) Bu araca 1.6 lt. dizel motor gelmesi şart. Bu arada yeni Cascada ile beraber 1.6 170 hp 280 torkluk motor gelecekmiş ve otomatik vites seçeneğide olacak.
Yorum