Insignia GSi Sports Tourer 2.0 CDTI test sürüşü
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia GSi - Türkçe Test Sürüşü
Collapse
X
-
Insignia GSi - Türkçe Test Sürüşü
Marsilya'da yeni Opel Insignia GSI'ı deneyimledik. Özeliikle çok sevdiğim fakat ülkemizde ilgi görmeyen Sport Tourer versiyonunu kullandım. #stationlarısevin...InsigniaTEAMEtiketler: Hiçbiri
- Beğenmeler 2
-
Güzel araç gerçekten ama gsi efsanesi tekrar başlarken opc ölmez umarım, gerçi opeli anlamakta zorlandığım yerlerden biri kasa değişimlerinde, donanım isim değişikliği, misal Cosmo = excellence gibi bu konuda wolksvageni takdir ediyorum boş,comfort ve highline değişmiyor müşterinin kafasını karıştırmıyor.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Teşekkürler Çağrı.
Pek alınabilitesi olmasa da izlemek bile güzel.
Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View PostGüzel araç gerçekten ama gsi efsanesi tekrar başlarken opc ölmez umarım, gerçi opeli anlamakta zorlandığım yerlerden biri kasa değişimlerinde, donanım isim değişikliği, misal Cosmo = excellence gibi bu konuda wolksvageni takdir ediyorum boş,comfort ve highline değişmiyor müşterinin kafasını karıştırmıyor.
Şaka bir yana diğer bazı markalarda da bu durum var, muhtemelen yenilikçi olmak adına yapıyorlar. Eski kasa ve yeni kasa detay özellik tablosunu yan yana koymadan da hangisi nedir pek anlaşılmıyor.
Yorum
Yorum