Ellerine sağlık harika bir inceleme detaylar çok iyi anlatılmış.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Grand Sport 1.6 CDTI - İnceleme ve Test Sürüşümüz - InsigniaTeam
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25 View PostÇağrı çok güzel anlatım yapmışsın emeğine sağlık.
Şahsi görüşüm Yeni insignia bende hayel kırıklığı yarattı. Led farlar hariç peş para etmez. Ama GSI çok can yakar fiyat olarak uygun olsa tereddüt etmeden alırım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25 View PostÇağrı çok güzel anlatım yapmışsın emeğine sağlık.
Şahsi görüşüm Yeni insignia bende hayel kırıklığı yarattı. Led farlar hariç peş para etmez. Ama GSI çok can yakar fiyat olarak uygun olsa tereddüt etmeden alırım
Yorum
-
Abu GSI olmayan 2.0 normal versiyonun liste fiyatı 270-280 civarında olması lazım, GSI muhtemelen daha pahalı olacak. Açıkçası Arteon’u Insignia’dan daha üstün kılan çok fazla birşey göremedim ben. Premium’larda olmayacak bazı hatalar da cabası. Standart bir motor için 250-300bin civarındaki paralar bence d segmentine fazla, GSI gibi özel bir seri yada Arteon’un R versiyonu yapılırsa onlara verilebilir benim gözümde.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostAbu GSI olmayan 2.0 normal versiyonun liste fiyatı 270-280 civarında olması lazım, GSI muhtemelen daha pahalı olacak. Açıkçası Arteon’u Insignia’dan daha üstün kılan çok fazla birşey göremedim ben. Premium’larda olmayacak bazı hatalar da cabası. Standart bir motor için 250-300bin civarındaki paralar bence d segmentine fazla, GSI gibi özel bir seri yada Arteon’un R versiyonu yapılırsa onlara verilebilir benim gözümde.
Arteon R line 343 bin TL bu arada
https://www........nden.com/ilan/vas...73001709/detay2013 İnsignia Cosmo 1.6T
Yorum
Yorum