Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Grand Sport IntelliLux karşılama selamlaması
Collapse
X
-
Insignia Grand Sport IntelliLux karşılama selamlaması
Yeni Opel Insignia Grand Sport'un sahip olduğu IntelliLux led farlar sizi selamlayarak karşılıyor. New Insignia Grand Sport IntelliLux led welcome lights. So...InsigniaTEAM -
Yorum
-
Aslında bu özelliği sürüşte daha güzel anlıyorsunuz geçen hafta sarıyerden yukarı çıkarken sitem uzunları yaktı fakat öndeki aracın olduğu bölgedeki ledleri kapattı hem yolunuzu aydınlatıyor hemde öndeki aracı yada karşıdan gelen aracı rahatsız etmiyor led lerin dansını akşam yolculuğunda çok net göre biliyorsunuz birde Insignia sürücülerinin AFL de beğenmedikleri selektör hızını bu versiyonda çözmüşler fena hızlı selektör yapabiliyor seriye selektör yaparsanız Afl otomatikten çıkıyor sonrasında selektör kolundaki AFL Auto tuşuna basmanız gerekiyor yeni araçta gerçekten çok fazla teknoloji kullanılmış.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostAslında bu özelliği sürüşte daha güzel anlıyorsunuz geçen hafta sarıyerden yukarı çıkarken sitem uzunları yaktı fakat öndeki aracın olduğu bölgedeki ledleri kapattı hem yolunuzu aydınlatıyor hemde öndeki aracı yada karşıdan gelen aracı rahatsız etmiyor led lerin dansını akşam yolculuğunda çok net göre biliyorsunuz birde Insignia sürücülerinin AFL de beğenmedikleri selektör hızını bu versiyonda çözmüşler fena hızlı selektör yapabiliyor seriye selektör yaparsanız Afl otomatikten çıkıyor sonrasında selektör kolundaki AFL Auto tuşuna basmanız gerekiyor yeni araçta gerçekten çok fazla teknoloji kullanılmış.
Hiç haberim olmadı da merak ettim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostFatih Bey , siz arabanızı sattınız , yeni araba aldınız mı?
Hiç haberim olmadı da merak ettim
Necmettin abi araç almadım ama Opel Türkiye tarafından test edilmek üzere bir araç verildi o araçtaki izlenimlerimi paylaşıyorum yakında çağrı güzel fotolar la devam edecek.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostNecmettin abi araç almadım ama Opel Türkiye tarafından test edilmek üzere bir araç verildi o araçtaki
izlenimlerimi paylaşıyorum yakında çağrı güzel fotolar la devam edecek.
promosyon verse azdır
Bu site olmasa , millet şehir efsanelerine kanıp İnsignia almaz , kim bilir kaç kişi bu site vasıtasıyla bu
arabayı tanımış, ısınmış ve almıştır
Yorum
Yorum