Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Insignia Grand Sport Fiyat Listesi Açıklandı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Postoyyyyy opsiyonlarla 180 bine dizel otomatik exelence2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Rakipleri ile kıyaslamak daha doğru olur bence. Ülkemizde herşey pahalı zaten. Insigniaya has bir durum değil. Piyasası olmayan rakiplerde benzer fiyatlara satılıyor.
.
Liste fiyatından indirim yapılırsa, rakiplerinden daha makul fiyatlarda olacaktır yine.
.
Civic rs yolları gözüküyor yavaş yavaşİnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
almanya başlangıç fiyatı 25550 euro ki boş opsiyonsuz hali aynı şekilde dolu paketi 31250 euro ki buda opsiyon eklenmeden olan fiyatı hal böyle olunca Türkiye ye bu fiyatlarla girince ötv tarafından öpülüp sonra hepsi bir olup bizi öpüyor :insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxut View PostRakipleri ile kıyaslamak daha doğru olur bence. Ülkemizde herşey pahalı zaten. Insigniaya has bir durum değil. Piyasası olmayan rakiplerde benzer fiyatlara satılıyor.
.
Liste fiyatından indirim yapılırsa, rakiplerinden daha makul fiyatlarda olacaktır yine.
.
Civic rs yolları gözüküyor yavaş yavaşahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
Civic rs'i kullandım, beğendim ama teste başlamadan yol bilgisayarını bir türlü sıfırlayamadım. Göstergedeki 12,9 l/100 km ortalama gözümü korkuttu açıkçası.
.
Ben teste başladığımda da 60km ortalaması 12.3 idi. Satış temsilcisi yola çıkar çıkmaz basın demeye başladı. (: Bende genelde gaza basarak kullandım. Sifirladiktan sonra tuketim 9lt oldu. Sakin kullansam 6-7lt rahat tutturudum.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum