Ynt: Araçlarımızda Bulunan Navi. Prgr. Google Mapse rakip çıktığını biliyormusunz
yok kardeşim yakında evde pijamada giyemiyecez
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ynt: Araçlarımızda Bulunan Navi. Prgr. Google Mapse rakip çıktığını biliyormusunz
valla abi ya öyle bende bindim şaşırdım eski araçta vardı bizim dvd800 hiçbir sokağı göstermiyor, bunda bi baktım çıkmaz sokakları bile gösteriyor valla acaip imrendim ya
Opel Türkiye/İzmir'e DVD 800 güncellemesi hakkında şikayet yazdım.Üç bin lira fark ödeyip aldığımız sistem hiçbir işe yaramıyor. Tek tek iletilen şikayetleri de pek dikkate almıyorlar.Sitemiz üyeleri, navigasyon güncelleme konusunu Opel nezdinde sıkça dile getirseler, sanırım şikayet çokluğundan bu konu gündeme alınır. İlave maliyetlere katlanıp orijinal olmayan çözümlere yönelmektense, birlik olup toplu şikayetlerimizle Opel'i bu soruna sahip çıkmak ve çözüm üretmek zorunda bırakabiliriz))
Bu yolla meseleyi halledemezsek 'hukuk' yoluna başvurmayı bile düşünüyorum. Opel, İnsignia'yı takdim ederken 'Şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi otomobil' sloganını kullandığına göre, İnsignia'sına sahip çıkmak zorundadır
Şikayetini iletmek isteyen arkadaşlar için Opel Türkiye/İzmir'in fax numarasını veriyorum.
0232 853 20 29
Serpil Hanım'ın ilgisine...
Selamlar Şaman bey nasılsınız görüşmeyeli inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir.
DVD 800/cd 500 lerdeki güncel olmayan haritalar hakkında Opel Türkiye olarak haberdarlar ve yeni güncellenmiş haritaları Türkiyeye getirmek için için gerekli olan prosedürleri tamamlamaya çalışıyorlar bireysel / toplu olarak şikayet yazı yazmak tabiki bir şeylere dikkat çekilmesinde faydalı olacaktır.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sağolunuz değerli Fatih Bey,iyiyim,teşekkür ederim.Umarım siz de iyisinizdir
Fatih Bey; Opel'in 'amiral gemisi' olan İnsignia'nın böylesine basit ve önemsiz bir aksaklık için yıpratılması doğru değil.
Bence duyarsızlık ve sorumsuzluk Opel Türkiye'nindir;bu konu iki yıldır konuşuluyor,onlar yeni müdahil olmuşlar)
Çok zahmet olmuş doğrusu.
Güncel haritayı getirmek için te tür bir prosedür vardır merak ediyorum. Diğer firmalar güncellemeleri anında yüklerken Opel'de bu durum can sıkıcı. Sadece insignia değil Astra H'larda CD70Navi rezaletinide hiçbir zaman çözemediler.
Orjinal yazı sahibi: cagri
helal olsun yapmışlar valla sokak görünümünün kullanımı da googlemaps'dekinden daha kullanışlı geldi bana. çözünürlük düşük tabi ama daha hızlı kullanılabiliyor
bende opel ataköyde 2 hafta önce saylon marka taktırdım ama benımki yol hartası bu şekılde degıl bende bu yol hartasını yuklete bılırmıyım teskkurler
Orjinal yazı sahibi: Astra H
Orjinal yazı sahibi: cagri
helal olsun yapmışlar valla sokak görünümünün kullanımı da googlemaps'dekinden daha kullanışlı geldi bana. çözünürlük düşük tabi ama daha hızlı kullanılabiliyor
çok şanslıyım bu arada
herkes aradığını buluyo kardeşim )
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum