Ynt: Opel Insignia Model 2012 : Yeni Motorlar ve Premium Özellikleri...
Orjinal yazı sahibi: KrM
Orjinal yazı sahibi: eymenkul
1.4 cosmo yok mu?Enteresan....Yanarım yanarım da şu rengi getirmediklerine yanarım sen lansman rengi yap ama bir tane bile getirme...Sonra da kalktı o renk de.İnandık mı?HAYIR.
Görmeden birşey demek zor ama bu motor ile ekonomi zor...1-2 litre az yakar belki.
Bu renk kahve gibi bi şeyse ben geçen gördüm.B.köy civarında araç sıfırdı muhteşem parlıyordu.Renkten midir özel bir cilamıdır bilmem ama böyle parlak araç görmedim ben hiç.
Mahogany Kahverengi benimde en sevdiğim renklerden
Evet renk Mahogany Kahverengi.Çok garip ben çok istedim bu rengi ama bayi TR'ye hiç gelmediğini söyledi istersek 3-4 ay beklersiniz dedi...Sonra da kalktı o renk dediler.Neyse yapacak birşey yok umarım artık geliyordur.İnsignia'nın en güzel rengi Mahogany Kahverengi bence.
Hata 400- İstek hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı.
Buyrun işte 2012 fiyat listesi 1.4 motor için hiç bir ek donanım yok.
EditionElegance Paket
Elimizde olupta 1.4 te olmayan özellikler.. Kısaca şöyle :
Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
LED gündüz farları
9 farklı otomatik aydınlatma modu
Uzun far asistanı
4 yönlü aktif koltuk kafalıkları
Renkli Bilgi Ekranı (CID) - (Navigasyon Sistemleri ile standart)
Bluetooth cep telefonu portalı
Elektrikli bagaj kapağı
8 yönlü hafızalı sürücü koltuğu
Recaro spor koltuklar
Deri - Kumaş kombineli koltuklar
Deri Ergonomik Spor Koltuklar (koltuk ısıtması ve soğutması) (siyah ve bej
NAVI 900 - Radyo / CD / MP3 / WMA Çalar/ SD Kart okuyucu + 3D Navigasyon (Türkiye Haritası)
Flexride şasi sistemi (Sürüşe duyarlı şasi teknolojisi)
Sürekli süspansiyon kontrolü (CDC)
Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon
Sürüşe duyarlı gaz pedalı
3 farklı sürüş modu (Sport, Normal, Tour) - OPC modellerinde (OPC, Sport, Normal)
Yeni sipariş ettiğim 2012 2.0cdti 160hp cosmo + flexride şasili araç flexi opsiyonundan dolayı stil paket olarak geliyormuş. Ancak satış danışmanı arkadaş Opel'den gelen son bilgiye göre 2011 model stil paketlerde gelen aşağıdaki jant modelinin 2012 cosmoların standart jantı olacağını ve 2012 stil paketli araçlarda geçtiğimiz modellerdeki 5 çift kollu jant modeline benzer bir jantın geleceğini söyledi. Tabi benim için güzel bir süpriz oldu bu.. Umarım dediği gibi olur.
Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Yeni sipariş ettiğim 2012 2.0cdti 160hp cosmo + flexride şasili araç flexi opsiyonundan dolayı stil paket olarak geliyormuş. Ancak satış danışmanı arkadaş Opel'den gelen son bilgiye göre 2011 model stil paketlerde gelen aşağıdaki jant modelinin 2012 cosmoların standart jantı olacağını ve 2012 stil paketli araçlarda geçtiğimiz modellerdeki 5 çift kollu jant modeline benzer bir jantın geleceğini söyledi. Tabi benim için güzel bir süpriz oldu bu.. Umarım dediği gibi olur.
kardeşim senin hemşerin ''since'' Serkan abi stil paketli almış 5 kollu 18 jantla gelmiş araç... tabi edition stil paket farklı fakat jantları bilmiyorum
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
kardeşim senin hemşerin ''since'' Serkan abi stil paketli almış 5 kollu 18 jantla gelmiş araç... tabi edition stil paket farklı fakat jantları bilmiyorum
Stil paket olunca edition cosmo farketmiyor sanırım kardeşim, ozaman bu bilgi doğru 5 kollu ortası giderek çukurlaşan bi jant modeliymiş. benim 19' lerdeki gibi..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
valla ne yalan söyleyeyim ben de aradım kardeşim anladım, kardeşim 5 kollu jantlar oldum olası hep spor durmuştur zaten jantlar bence hep 5 kollu çıkmalı
Yorum