Ynt: Opel Insignia Model 2012 : Yeni Motorlar ve Premium Özellikleri...
Peki dış kısım için opc line alabiliyor muyuz? Kısaca bu opc line i paket halinde ikinci el insignia'ya alabiliyor muyuz? Ne kadara mal olur bu? Biraz konu dısına taştık adminim ama kusura bakma yeni konu acmak istemedim bunun için
OPC line(dış) bir dönem 1.500 küsür civarında fiyatı vardı ama sonra fiyat kataloğuna koymaz oldular.Bunun içinde ön,arka etek ve yan marşpiyeller vardı.Bence servisler yine getirirler sipariş ile.
orjinal OPC Line dış donanımı sipariş esnasında ekletmek daha ucuza geliyor, orjinal parçaları sonradan alınca masraf neredeyse 2-3 kat artıyor.
ama replikası da var, yanlış hatırlamıyorsam Bursa'da üretiliyordu, fiyatı daha uygun ama kalıbı güzel değil bence.
fotoğraftaki haritanın kartı ama kart okuyucuyu sadece harita için yapmamışlardır inşallah
İnsallah ya çünkü aklımda bunu uygulamak var bence araca çok yakışıyor çok sade ve modern çizgiler güzel duruyor jantlara da güzel birsey uygularsak (su anda aklımda ya irmischer 18 var ya da Mercedes slr jantlari ) bir de iç kısımda direksiyon pedallar ve vites topuzu olursa tavan döşemesine gerek yok çok sık olur düşüncesindeyim
benim derdimde tavan döşemesi ya
arabada sahip olmak istediğim şeylerin başında 1- füme süet tavan döşemesi, 2-süet konsol ve direksiyon kaplaması var ihihi
Suet direksiyon gercekten güzel fakat tavan döşemesi cok dikkatimi çekmediği için o olmasa da olur ama suet direksiyon su anda babamla birlikte kullandığım için bunu yapmam zor ama suet direksiyon 10 numara bı ürün
Aslında opc line bir paket ve bu paket iceriginde direksiyon vites topuzu metal pedallar ve tavan döşemesi mevcut dış kısımda on etek arka etek yan marspiyel ve bagaj üstü ince spoiler var ve bu 1500 tl civarındaydı bende hatırlıyorum ama ikinci ele uygulanır mı bilmiyorum... Honda mugen sonradan alınabiliyorsa bunu bizde alabilmeliyiz olsun 2000 tl olsun ama taksınlar ya... Bir de 19 jant ya da aklımda çok kollu slr jantlari var şimdi hastayim o jantlara 255 35 19 ölçüsü insignia'ya da çok yakışır
Yorum