Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şimdi Moda, Yeni Opel Corsa! (03 Haziran 2011)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şimdi Moda, Yeni Opel Corsa! (03 Haziran 2011)

Opel "Yeni Corsa" deneyimi yaşatmak üzere 4 ve 5 Haziran tarihlerinde kapsamlı bir Açık Haftasonu aktivitesi gerçekleştiriyor. Bu Açık Haftasonu aktivitesi için 150 adet, 17” siyah renkli hafif alaşım alüminyum janta sahip, Color Edition model Corsa'lar Opel bayiliklerine sevk edildi.

Küçük sınıfın en çok satılan modellerinden olan Yeni Corsa, segmentinin en iddialı otomobillerinden biri olmaya devam ediyor. Araçların bakımları ve servislerini araştırarak en beğenilen otomobilleri ortaya koyan bağımsız DEKRA raporunun 2010 yılı sonuçlarına göre Opel Corsa, sadece kendi segmentinde değil, tüm segmentler arasında en yüksek kalite seviyesiyle dikkat çekiyor.

Yeni Corsa bu yılın en cıvıl cıvıl , en sıcak, en moda renklerini sunuyor - Kavun Sarısı, Oryantal Mavi, Magma Kırmızı, Beyaz . Özellikle Color Edition modeli çarpıcı görselliği ile büyük beğeni topluyor. Parlak siyah tavana kontrast gövde renkleri dikkatleri üzerinde topluyor. Dış görünüşe paralel çekicilikteki iç mekan, gövde renginde tasarlanmış havalandırma çerçeveleri ve spor alaşımlı pedalları ile fark yaratıyor.

Renkli görünümün yanında kişiselleştirebilme seçeneklerinin arttırılması da tüketicilerin kendilerini daha özel hissetmelerini sağlıyor. Sürüş karakteriyle sınıfının konfor-sportiflik dengesini en iyi sunan araçlarından biri olmayı sürdüren Corsa, özellikle dizel motorlarındaki ekonomisiyle de göz dolduruyor.

Opel showroomlarında ilk defa ziyaretçilerle buluşacak Corsa modellerinden 1-30 Haziran tarihleri arasında satın alan kişiler arasından yapılacak çekiliş ile 15 kişiye tam 500'er lt akaryakıt hediye çeki verilecek.

Yüksek çözünürlük için fotoğrafın üzerine tıklayınız

Kaynak: GMMediaTürkiye
    InsigniaTEAM

Ynt: Şimdi Moda, Yeni Opel Corsa! (03 Haziran 2011)

Bayileri aradım burda da varmış yarın gidiyorum
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Ynt: Şimdi Moda, Yeni Opel Corsa! (03 Haziran 2011)

Etkinlik falan yok sadece bayi haftasonu da çalışıyor Süpriz hediye de yok çekiliş arabayı satın alırsanmış vs.. Kısacası haftasonu ilk kez erken uyandım 15 km yol gittim enjoy donanım CDTI bir Corsa yı 5-10 km sürüp geldim Gelmişken Cruze, Insignia falan da süreyim dedim sadece Corsa dediler Çekilen yola değmedi ama benim için farklı bir etkinlik oldu. Eşlik eden abiyi foruma davet ettim, duyduğunu pek sanmıyorum da Corsa yı da çok beğendim 1.3 CDTI 75 HP haberim olmadan 130 a çıkmış ses falan da gelmiyordu motordan. Enjoy donanım da fena değil. 95 hp start stop donanımlısı yakmıyor zaten. Şehiriçi 4.9 litre mi neymiş. B sınıfı bir arabaya göre fiyatı da uygun olsa çok büyük bir alternatif de işte 36 bin tl civarında...
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
      X